Hoe krijgen we onze Paasvakantie weer terug?

Hoe krijgen we onze paasvakantie weer terug??

Jaren geleden is de paasvakantie geschrapt in ruil voor de Meivakantie, zonde want de pasen zijn ideaal qua weer, sneeuw, aanreizen en spreiding van de drukte.

Kunnen we ons niet verenigen en samen proberen hard te maken voor de herinvoering van de Paasvakantie.

 

In deze tijden gaat het door spreiding van vakantie wellicht een aangenamer gevoel geven om op (vakantie) wintersport te gaan. 

 

Dit betekend niet dat de Meivakantie helemaal geschrapt dient te worden, maar wellicht 1 week Mei en 1 week Paasvakantie?

Of introduceren van snipperdagen dat de ouders het zelf kunnen inplannen wanneer ze op vakantie kunnen. Of alle studiedagen samenvoegen met de Pasen? Dit zijn maar een paar suggesties.

 

Het gespreid op vakantie gaan wordt nu steeds belangrijker en zal de komende tijd nog zeker belangrijk blijven.

 

Wij willen met deze petitie bereiken dat we hierover met de juiste instanties binnen onze overheid in gesprek kunnen gaan.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Menno Koelewijn toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...