HET BELANG VAN HET OLVARIT BRUINEBONENPOTJE 6+ VOOR KINDEREN MET ARFID

HET BELANG VAN HET OLVARIT BRUINEBONENPOTJE 6+ VOOR KINDEREN MET ARFID

Zoals afgelopen week in het nieuws te zien was, zijn er kinderen die dagelijks op acht Olvaritpotjes bruinebonen smaak, voor kinderen van zes maanden moeten leven. Een grote groep kinderen met de eetstoornis ARFID, is afhankelijk van dit specifieke potje. Vreemd genoeg is dit potje voor een bepaalde groep kinderen met ARFID makkelijker te verdragen dan andere potjes of ander eten. Dit komt vanwege de ongeëvenaarde structuur en de specifieke smaak. Helaas lukt het ouders niet om dit potje qua structuur, smaak, kleur en geur voor 100% na te maken en zijn zij afhankelijk van de potjes van Nutricia.

Tot grote onsteltenis van ouders van deze kinderen, is nu juist dit potje totaal onverwachts uit het assortiment gehaald.

We hopen met deze handtekeningenactie Nuticia/Olvarit te laten inzien hoe belangrijk dit product is, voor kinderen met ARFID en hopen niet alleen dat producten niet meer zomaar uit het assortiment worden gehaald, maar vragen bovendien of Nutricia deze beslissing wil terugdraaien en dit potje weer wil opnemen in het assortiment.

Wil je ons helpen en deze oproep met jouw handtekening versterken? Onderteken dan nu deze petitie!

Hartelijk dank namens ouders van kinderen met de eetstoornis ARFID

A97CA2EC-C5E7-47BE-A14B-827488857F451.jpegbc717c06-6a54-49a4-8600-ccb23945dfc7.jpeg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat Mandy Oude Engberink alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...