Herkansing invoeren Lodewijk College

Veel studenten op het Lodewijk College hebben vooral deze periode moeilijkheid om in deze periode de prestaties op school bij te houden als ze zonder maatregelen gehad zouden hebben. Met dit obstakel in gedachten moet er een moment komen waar leerlingen een toets naar keuze mogen herkansen.

Omdat de situatie momenteel en voorheen niet iedereen voor gunstig is, moet er een mogelijkheid komen om dit alsnog recht te kunnen zetten. Het gaat er immers om wat de leerling aan het einde van het jaar meekrijgt. Dit jaar zijn er al vele factoren niet van te voren te voorspellen, dit kan voor iedereen anders zijn en zullen er dus periodes zijn waar dit impact heeft gehad. Dat is cruciaal in de schoolcarrières en is niet zomaar weg te wuiven.

Voorheen ging het beleid goed, met herkansingen als standaard ingesteld. Nu is het onredelijk om te verwachten dat er vele herkansingsmogelijkheden dit jaar kunnen komen, aangezien dat normaliter veruit van te voren wordt ingepland. Hoewel is het wel noodzakelijk één herkansingsmogelijkheid te bieden. Dit is niet eenvoudig maar voor de leerlingen is het maar al te belangrijk.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik 106797 om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...