HELP ABED TERUG NAAR NEDERLAND! 

Wij verzoeken de minister van Buitenlandse zaken Abed tot prioriteit te maken en er alles aan te doen hem terug te halen uit Gaza.

Afgelopen september vertrok Abed voor de bruiloft van zijn neef naar Gaza. Inmiddels zit hij al 8 maanden vast in een gebied dat dagelijks wordt aangevallen.

Er is geen eten en drinken en elke dag kan de laatste voor hem zijn door de bombardementen. Ondertussen leven zijn vrouw en dochters tussen hoop en vrees in Almere.

 

Behalve een simpel verzoek aan de Israelische autoriteiten Abed bij de grens toe te laten, heeft de minister weinig voor Abed gedaan.

De inspanningen van de minister zijn tot heden zeer beperkt gebleven. De minister is zeker in staat Abed op korte termijn terug te halen, dat vergt alleen een sterke wil.

 

Het valt ons op dat de Israëlische Ofir Engel middels een spoednaturalisatie (zie nos-link) snel vrij kon worden gelaten. Wat is het verschil tussen deze twee personen?

https://nos.nl/l/2494774

 

Zie voor meer informatie:  https://mrwn.nl/gaza/

 

Muslim Rights Watch Nederland 

 

 

IMG-20240608-WA0013.jpg

 

 


Muslim Rights Watch Nederland    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat Muslim Rights Watch Nederland alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...