Halftijds school

Beste,

 

Zoals velen al hebben gelezen hebben we vanaf 10 mei terug voltijds school. 

Wij begrijpen dat ons onderwijs zeer belangrijk is, maar wij zien al meer dan 1 jaar af met corona. Daarom zien we de komende zomervakantie als een lichtpuntje, maar door de genomen maatregel zien we het lichtpuntje doven.

Halftijds school is al zwaar genoeg voor vele onder ons. Als dit terug voltijds gaat beginnen, gaat dit mentaal voor vele de druppel zijn.

Veel leerkrachten gaan ook niet genoeg rekening houden met examens en dat we het niet meer gewoon zijn om voltijds les te volgen. 

Voor deze laatste maand nog afstandsonderwijs vinden wij dan ook de beste optie. We snappen dan ook niet waarom dat na 8 maanden afstandsonderwijs de scholen zouden moeten opengaan.

 

Ondertekenen en delen is de boodschap!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Leerlingen Kosh Scheppers toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...