Nieuwbouw Scholen Complex met GYMZAAL in WADDINXVEEN

Beste Ouder, Opa, Oma, vriend(in), buurvrouw of betrokken Waddinxvener,

 

Onderteken deze Petitie als u ook van mening bent dat de nieuw te bouwen scholen op het oude WSE terrein (naast de Albert Heijn) een gymzaal dienen te hebben.

Het is niet van deze tijd om te bezuinigen op onze toekomst en deze kinderen op te zadelen met de gevolgen van een (te) klein budget om de bestaande scholen te vervangen door nieuwbouw ZONDER GYMZAAL.

 

Zonder Gymzaal op locatie moeten de leraressen / leraren van de 3 scholen met de kinderen lopen naar een bestaande gymzaal, waarbij kostbare tijd verloren gaat en de leerlingen nodeloos gevaar lopen in het verkeer.

 

Laat onze kinderen niet de dupe worden van slechte keuzes gemaakt door onze lokale politiek en steun onze aktie voor een nieuw te bouwen scholencomplex en gymzaal!!

                                                                   

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Ray toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...