Gymnastiek- en Turnvereniging Stede Broec (GTS) moet blijven bestaan!!

GTS is een vereniging waar wij met z’n allen trots op zijn. Een vereniging met een groot aanbod aan lessen, voor álle leeftijden. Een vereniging die ook prachtige resultaten behaalt op wedstrijden, zelfs op nationaal niveau worden prijzen gewonnen!

De 400 leden staan straks op straat en hebben onderdak nodig om hun sport met veel plezier te kunnen blijven beoefenen: ouder- en kind gym, peuter en kleuter gym, recreatie gym, freerunning, jumparound, trampoline, senioren gym, conditietraining,  totall work out, pilatus, 16+ turnen, springen en recreatief en selectie turnen. GTS is de vereniging waar hun hart ligt. Deze vereniging mag niet verloren gaan. 

Noodgedwongen moet GTS de huidige locatie verlaten: GTS heeft niet gekozen voor deze verhuizing. Om als vereniging voort te kunnen blijven bestaan, is huisvesting nodig. Er is daarom keihard gewerkt aan alternatieve huisvesting. Binnen de gemeentelijke accommodaties kan GTS namelijk niet terecht. En GTS heeft een vervangende locatie gevonden! De hallen van de voormalige machinefabriek Botman achter de fietsenwinkel Nan aan de Zesstedenweg te Grootebroek. Voor het verbouwen en inrichten van deze hallen heeft GTS echter niet de financiële middelen. GTS heeft de gemeente daarom om steun gevraagd. Vóór 1 mei 2019 moet duidelijk zijn of deze steun er komt. Anders valt het doek en komt er na 20 jaar een einde aan GTS. Dat zou, in een tijd waarin lichaamsbeweging, sporten en deelname aan sociale activiteiten zo aangemoedigd worden, onverteerbaar zijn. 

Met deze petitie willen we zorgen dat GTS kan blijven bestaan. Onderdak moet er komen! Wij vragen met deze petitie om bij de gemeente Stede Broec aan te dringen op de realisatie van een andere turnhal voor GTS. Teken deze petitie en steun ons!

Like en deel de facebook pagina van Gymnastiek- en Turnvereniging Stedebroec en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/243795/turnvereniging-uit-grootebroek-heeft-geen-locatie-meer-400-turners-op-straat logo_GTS.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Susan Stolle - Klaij om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OFBetaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...