Grafschennis voorkoming d.m.v. bewaking financieren door verzekering of gemeente

Het is al zoveel ellende, Een dierbare weg te hebben gebracht. Je hebt een zeer mooi plekje waar je heen kunt om te rouwen, Of om even een "praatje" met je dierbaren te kunnen doen. Je hart luchten en dat je je dierbare erg mist in je leven.

Dan de dag dat je op jullie plekje terugkomt en dat je bemerkt dat er iets mist of nog erger gesloopt is wat je nog meer verdriet op brengt, en tevens ook woede en onmacht.

Om dit te kunnen voorkomen is mijn idee vanuit de gemeentes of Verzekeringsmaatschappijen mensen neer te kunnen zetten op de kerkhoven om de graven van de dierbaren te kunnen beschermen tegen ongenode gasten. Tevens een naam mogen dragen als Het laagste van de maatschappij te zijn.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Danny De Jong toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...