Gooise Kopschoppers In Spanje Laten Berechten

Onlangs maakte het Nederlandse Openbaar Ministerie bekend dat het het onderzoek naar de dodelijke vechtpartij op het Spaanse eiland Mallorca van de Spaanse autoriteiten overneemt. Bij de vechtpartij kwam de 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen om het leven. 

Is dit wat het Gooise geld voor elkaar kan krijgen, door een leger advocaten er op te zetten?

Een schande dat de Nederlandse rechtsstaat dit toe laat. Het verzoek van de Spaanse autoriteiten had dan ook door de Nederlandse justitie afgewezen moeten worden mijn inziens.

Is dit waar Nederland en haar regering voor staat? Het getuigt al helemaal geen respect naar de nabestaanden van Carlo Heuvelman. Ik spreek hier over schande!

Dit hoort door justitie in Spanje afgehandeld te worden, en naar hun maatstaven berecht en gestraft te worden. 

Teken de petitie als u ook van mening bent dat deze kopschoppers op het vliegtuig gezet moeten worden, om berecht te worden door justitie in Spanje.

Bij deze willen wij de Familie Heuvelman veel sterkte wensen.Edited_20210729_2310572.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Renaldo om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...