JusticeForGino

De afgelopen dagen hebben we met ons allen ontzettend meegeleefd met de familie van Gino. Helaas mochten alle inzet, hoop, kaarsjes en hulp niet baten.

Weer betreft het een bekende van politie en justitie. Alweer.. 

De geschiedenis herhaald zich en laat zien dat onze regering niks heeft geleerd van bijvoorbeeld de zaak Nicky Verstappen.

Rest mij de vraag: Hoeveel moeten er nog komen? Hoeveel onschuldige kinderen moeten nog het leven laten voor wij als Nederlanders opstaan en zeggen: genoeg is genoeg.

Nabestaanden hebben levenslang in plaats van de dader.

Laten we SAMEN opstaan. Laten we SAMEN vechten voor verandering. Tijd voor hogere straffen! Tijd dat levenslang ook levenslang betekend. 

Maar bovenal tijd dat daders die delicten plegen met/bij kinderen vanaf de eerste keer meteen achter slot en grendel verdwijnen!!

Teken en deel deze petitie. Voor onze kinderen, kleinkinderen, broertjes, zusjes, nichtjes  neefjes, buurkinderen.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Christa om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...