GENOEG is GENOEG!! Stop de vluchtelingen instroom.

Geacht ministerie,

Hoever moet het nog komen? Ons sociaal stelsel is al volledig uitgeholt. Onze kinderen moeten de koran en arabisch leren op scholen. Sociale dienstverleners zijn verplicht voorrang te geven aan vluchtelingen en asielzoekers zonder papieren terwijl ons eigen volk gemiddeld 8 JAAR moet wachten op een huurwoning? Uitkeringen die gevoed worden door ons eigen belasting geld vloeien naar asielzoekers en het buitenland terwijl ons eigen volk geen werk heeft en een groot deel honger lijdt. De zorg wordt onbetaalbaar, jaar op jaar wordt alles duurder en de sociale dienstverlening wordt steeds minder, tenzij je natuurlijk een vluchteling of asielzoeker bent...

Geachte heren, wij als Nederlander volk zeggen NU, tegen u (het door ons verkozen kabinet), GENOEG is GENOEG! Wij hebben nooit gevraagd om een aansluiting bij de EU, welk ons niets dan miserie heeft gebracht. Wij hebben er niet om gevraagd om ons sociaal stelsel af te breken. Wij hebben er niet om gevraagd om het zorgstelsel te vernielen. Wij hebben er niet om gevraagd dat ons leerlingstelsel kapot bezuinigd wordt....

Komt er vandaag van Minister Dijselbloem van financiën ook nog eens de mededeling dat er geld uit het onderwijs gehaald wordt tbv vluchtelingen en asielzoekers. Heren, GENOEG is GENOEG. Het nederlandse volk pikt het niet meer. Dit is niet waarvoor wij u verkozen hebben! Het wordt tijd dat u als kabinet weer naar het volk gaat luisteren en STOPT de marionet van Brussel uit te hangen. GENOEG IS GENOEG!!

Ikzelf stam uit een tijd dat er geen diensplicht meer was, echter zou ik tijdens een uitbraak van oorlog als eerste klaarstaan om mijn land te dienen en het te verdedigen. Hoe komt het dat het merendeel van de asielzoekers en vluchtelingen mannen van middelbare leeftijd zijn? Hoe komt het dat ze hun eigen land niet dienen? Hoe komt het dat ze allemaal minimaal 7000 euro per persoon kunnen betalen voor een overtocht naar Europa terwijl het maandelijks inkomen in de herkomst landen nauwlijks hoger dan 250 euro ligt? Hoe komt het dat al deze vluchtelingen en asielzoekers allemaal met een dure smartphones en Iphones rondlopen van minimaal 500 euro? Geachte heren, dit zijn GEEN vluchtelingen en of asielzoekers, dit zijn parasieten die hier komen profiteren. Niets meer en niets minden. Heren van het kabinet, GENOEG IS GENOEG! Open uw ogen en stop met deze waanzin voor het te laat is.

In Berlijn en Parijs zijn in de grote opvang kampen al regelrechte bende oorlogen tussen bevolkingsgroepen uitgebroken. Landgenoten (vluchtelingen) moorden elkaar uit en verkrachten elkaars vrouwen en dochters. Is dat een situatie die we in Nederland willen? Is het nog niet duidelijk als 95% van de bevolking van penitentiaire instellingen van alochtone afkomst zijn? Heren GENOEG IS GENOEG!! Wij als Nederlands volk hebben u niet verkozen om Nederland in de vernieling te helpen. Wij als Nederlands volk willen rust en vrede. Wij als Nederlands volk willen onze kinderen met een gerust hart naar school kunnen laten gaan zonder dat ze de koran en of Arabisch moeten leren. Wij als Nederlands volk hebben ook rechten en ik durf het hardop te zeggen. Ja een Nederlander zou meer rechten moeten hebben als een vluchteling en of asielzoeker. Heren, GENOEG IS GENOEG!! Stop de vluchtelingen instroom NU en niet morgen!!

Aan het nederlands volk. Kom op voor uw rechten, de politiek doet het niet meer. Bezorg deze petitie minstens 500 000 stemmen. Samen staan we sterk, samen kunnen we de politiek de ogen openen. Stop met uw kop in het zand te steken en kom op voor uw rechten, voordat u er geen meer heeft. Stem nu, niet morgen. Morgen kan het te laat zijn. Deel deze petitie op facebook, school, werk, E-mail of hoe dan ook. 

GENOEG IS GENOEG!! Stop de vluchtelingen instroom.