WIJ WILLEN TERUG NAAR "HET OUDE NORMAAL"...!!!

                                               

 

Beste land-en lotgenoten,                                 we mogen best trots zijn op het feit dat we ons al acht maanden braaf aan de strenge maatregelen van de regering hebben gehouden, maar nu dat blijkt dat deze niet hebben gewerkt is ons geduld op!

ONNODIGE BANGMAKERIJ?                                 Tijdens de voorjaarsgriep van 2018 vielen er 9444 doden, en er was toen geen "lockdown", dus waarom bij 6281 sterfgevallen dit jaar nu opeens wél? Wereldwijd betwijfelen gerenomeerde artsen of dit virus werkelijk zo gevaarlijk is als de regeringen ons willen doen geloven. Opnieuw wil men ons nu bang maken, terwijl het misschien de normale herfstgriep betreft, hetgeen moeilijk is te bewijzen aangezien de testcapaciteit nog steeds een lachertje is...                                                                       

VERKEERDE TACTIEK                                               Mark Rutte, en Hugo de Jonge hebben de fysieke bescherming tegen het Covid-19 virus als prioriteit gesteld, en zodoende de behandeling van andere ziektes zoals b.v. kanker, en de bescherming van de psychische; emotionele; sociale, en financiële gezondheid hieraan volledig opgeofferd, waardoor hun middel veel erger is dan de kwaal! Deze twee bewindslieden moeten daarom worden gedwongen tot aftreden, en wegens ernstig wanbeleid worden aangeklaagd!

VOETBAL VERPESTER                                           De druppel die de emmer deed overlopen was de opmerking van de minister president over het gedrag van enthousiaste voetbalfans dat zij de regels dienen na te volgen, en gewoon hun bek moeten houden! Wie denkt deze man wel niet wie hij is, en de macht is hem duidelijk naar het hoofd gestegen.

GEZOND VERSTAND 
willen wij zo snel mogelijk "het oude normaal" weer omarmen!  
We moeten daarbij een sterk geloof, en vertrouwen blijven houden in de kracht van het menselijke afweersysteem. De zieken zouden Hydroxychloroquine in combinatie met zink moeten worden toegediend, want in de strijd tegen het Covid-19 virus is dit een doeltreffende medicijn met heel weinig bijwerkingen gebleken!  
 
ONS ULTIMATUM
Mocht de regering onze eis om alle Covid-19 maatregelen spoedig op te heffen niet inwilligen dan rest ons geen ander keuze dan het inzetten van het enige legitieme wapen dat het volk bezit:                      DE BURGELIJKE ONGEHOORZAAMHEID...
want wanneer de regering onwettig handelt is het onze PLICHT om dit dwangmiddel in te zetten! Wij zullen dan MASSAAL de bewezen zinloze maatregelen van deze regering aan onze laars lappen, en alle ongrondwettelijke boetes die we dan kunnen krijgen met onze advocaten bij de rechter aanvechten!  
 
Deel deze petitie zodat het viraal gaat, en vergeet niet na het "liken" te ondertekenen!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Jurriën de Jong toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...