Geen klassengehussel op Het 4e Gymnasium!

Er ging al een tijdje een gerucht door de school dat de klassen opnieuw ingedeeld zouden worden. Nu is het definitief; de tweede en de vierde klassen worden opnieuw ingedeeld. Waarom? Geen idee. Ik heb de mail van Paulien nog even goed gelezen en dit zijn haar "redens":

"We gaan werken met een schoolloopbaan in drieën: onderbouw (klas 1 en 2), middenbouw (klas 3 en 4) en bovenbouw (klas 5 en 6). Dat betekent dat de huidige tweede en vierde klassen opnieuw zullen worden ingedeeld."

Dat was het argument van Paulien. Nounou, ik snap helemaal dat het nu toch wel echt nodig dat de klassen opnieuw moeten worden ingedeeld. Er is namelijk niet echt een verband tussen een schoolloopbaan in drieën en daarom gewoon maar de hele klassenindelingen veranderen.

Daarom zou ik jullie willen oproepen om op te staan en deze onzin verandering terug te draaien!

Dus teken de petitie en red ons van de ondergang! :)

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Sam Simons toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...