Geen GAS-boetes in Borgloon!

Wil jij wonen in een gemeente waar…

  • kinderen niet in bomen mogen klimmen die zich in de vrije natuur bevinden (artikel 27 van het GAS-reglement)
  • verenigingen of handelaars geen strooibriefjes mogen uitdelen om hun activiteiten aan te kondigen zonder voorafgaandelijke machtiging van de burgemeester (artikel 61)
  • verenigingen niet openbaar (zowel in openlucht als binnen!) mogen vergaderen zonder eerst de burgemeester hiervan op de hoogte te brengen (artikel 21 en 22)
  • je de gevel van je eigen huis niet zomaar mag versieren zonder toelating van de burgemeester (artikel 35)
  • er allerlei preutse kledingvoorschriften gelden voor cafébazen, vrouwelijke diensters, muziekgroepen, ... (artikel 50)

Neen? Groot gelijk. STROOP ook niet. Steun daarom onze eis voor het afschaffen van de absurde GAS-boetes in Borgloon en teken onze online-petitie.

Op de gemeenteraad van juni 2013 zal STROOP de afschaffing van het GAS-reglement ter stemming voorleggen.

Voor meer info: mail naar STROOP t.a.v. Loes Orij, gemeenteraadslid STROOP op loes.ory@hotmail.com of volg de Facebookpagina van STROOP.

 

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Loes Orij toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...