Geen eindexamens in 2021

Vorig jaar zoals de meeste mensen wel hebben meegekregen hebben de eindexamen leerlingen geen examens hoeven te doen. 

De examen leerlingen van vorig jaar hadden in hun pre- en examen jaar goed les gekregen. 
De examen leerlingen dit jaar daarentegen tegen helemaal niet. De leerlingen dit jaar zouden veel meer hebben aan het afschaffen van de eindexamens dit jaar dan de examen leerlingen van vorig jaar. 
De leerlingen dit jaar hebben veel meer moeilijke omstandigheden gehad en dit kan dan ook leiden tot ontzettende stress als de examens wel doorgaan. Bovendien hebben veel leerlingen wel in bepaalde vorm les gekregen (fysiek, online of hybride), maar door het vele uitval en de wisselende corona maatregelen hebben de examen leerlingen weinig structuur gehad in de afgelopen twee jaar.

De examens zouden dit jaar dan ook moeten worden gecancelled. 
 
Als jij deze petitie ondertekend, vergeet dan niet het te BEVESTIGEN in je mail.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Eindexamen leerlingen om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )