Geen corona toegangsbewijs in horeca, bioscoop, theater en dergelijke!

petitie40.jpg

 

Geen corona toegangsbewijs in uitgaansgelegenheden, sportscholen, zwembaden e.a.!

De horeca, evenementen, bioscopen e.d. mogen weer open met strikte voorwaarden.  Een van die voorwaarden is een CTB-bewijs hetzij verkregen door een vaccinatie, een herstelbewijs of door een negatieve PCR-test met een geldigheidsduur van 24 uur.
En niet te vergeten de CTB die al ingevoerd was voor sportscholen en zwembaden, essentiële behoeften voor velen die bijvoorbeeld op therapeutische basis moeten sporten/revalideren.

Onderzoek van TU Delft heeft uitgewezen dat 2G en 3G minimale reductie van de transmissie van het virus geeft. De dagbladen hebben er de afgelopen week ruimschoots  aandacht aan besteedt en in diverse andere mediakanalen is het belicht. Ook heeft het verleden bewezen dat ondanks vaccinatiestatus u alsnog besmet kan raken en besmetting over kan brengen en 3G dus schijnveiligheid is.

3G betekent dus geen vermindering van het aantal besmettingen aangezien diegene die gevaccineerd zijn niet hoeven te testen of men het virus bij zich draagt.

3G sluit mensen zonder vaccinatiebewijs uit of diegene die niet willen testen zoals voor een kopje koffie met gebak in de stad tijdens het winkelen of sporten/zwemmen om hun algehele gezondheid te verbeteren.

Niemand heeft het recht om onze vrijheid te ontnemen of om voorwaarden te stellen aan onze vrijheid!

Bent u het hier mee eens? En wilt u ook vrij zijn om te gaan en staan waar u wilt?

Teken dan deze petitie en ik zorg ervoor dat uw stem gehoord wordt bij de KHN, bioscopen, theater e.a.

Alleen SAMEN kunnen we terug naar een "normaal" leven!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Hellen Vermeulen om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...