Gala Rythovius College 2021 kan doorgaan!

Met de nieuwe versoepelingen dat de middelbare scholen weer volledig open mogen, moet ook een onvergetelijke afsluiting voor de examenleerlingen mogelijk zijn. Leerlingen hoeven onderling geen afstand meer te houden, dit betekent dat een gala gewoon mogelijk is. Wij moeten dit jaar examen doen, dus wij vinden dat hier ook een passende afsluiting bij hoort. De afgelopen 2 schooljaren zijn zwaar genoeg geweest voor de examenleerlingen. We hebben geen Meerdaagse Excursie gehad en LSD werd na 10 minuten stop gezet door de politie. Dus nu krijgen wij wel een gala! 

Meerdere ouders en leerlingen hebben hun hulp aangeboden, hier wordt echter niks mee gedaan. Midden in onze 1e examenweek (net voor de versoepelingen) ontvingen wij een mail waarin het gala definitief werd afgeblazen, dit zorgde voor extra onnodige stress en wederom een teleurstelling.

Wij willen indien nodig graag contact opnemen met de Gemeente Eersel om te vragen wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele stoet.

We gaan alles op alles zetten om het gala 2021 door te laten gaan en er een onvergetelijke afsluiting van te maken!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Sterre Viool 6V1 om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...