Dadipark

Quoted post

LL

#164 LL

2012-01-05 00:07

Liefste mogelijke investeerders , Liefste Vlaamse overheid of Dadizele zelf,
Dit is een erfstuk, een prachtige herinnering voor velen. Dit kan je lezen in de talrijke voorgaande berichten. Zoals het nu is, kan het niet blijven. Het is niet eervol tegenover dadizele, de oprichter en ook niet eervol voor Vlaanderen. De enige wie hier nog plezier hebben zijn de vandalen, de skaters en fotografen.

Maar fotografen zouden vrolijkere en blijere foto's moeten kunnen maken te Dadipark, lachende en spelende kindergezichtjes. Vrolijk en gezond, zonder te veel extra's. PUUR plezier in alle betekenissen van het woord.

Vandalen moeten worden geweerd, net zoals de planten die hun schoonheid er verloren hebben en hebben plaats gemaakt voor de wil van de natuur, die niets vrolijks of schoons uitstraalt.

Geef skaters er plaats, ook zij zijn de jeugd heden ten dage en verdienen er hun speel plek!
Laat de speeltuigen heropleven en bouw het park op nieuw uit zoals het was, vasthoudend aan de veiligheidsvoorschriften.. Maar hou het vooral echt in ere, niets commercieel, niks overdreven.

Maar zoals ik al zei puur plezier, pure schoonheid ,PUUR in al zijn facetten!
Verlies dit pracht stukje speelplein niet uit het oog, verwoest dit niet nog meer dan het nu al is. Het verliest dan helemaal zijn waardigheid.

Danku, voor het lezen!

Reacties


Gast

#214 Re: LL

2012-01-10 18:06:29