Anne Faber dood door schuld rechtssysteem

Quoted post


Gast

#49

2017-10-16 10:42

Sowieso moet het rechtssysteem in dit land aangepakt worden. Dieren zijn dingen(wat zeker niet waar is...............zij verdienen juist respect omdat zij zelf niets kunnen zeggen of doen). Er moet hier heel veel veranderen wil het weer aangenaam en veilig wonen zijn voor een ieder. 11 jaar gevangenisstraf is 11 jaar gevangenisstraf en niet na 2 jaar al weer buiten spelen en de volgende jonge vrouw , die in haar bloei van haar leven stond vermoorden. Gevangenissen zijn hier speeltuinen voor dat uitschot, alles kan en mag, leren, porno. Je kan beter in de gevangenis zitten in dit land dan in een verzorgingstehuis. En dat een misdadiger kan zeggen ik wil geen TBS( wie is hij dan). Deze gek verdiend voor mij de doodstraf en anders niet. Anders kost hij geld en komt hij wederom in een speeltuin te recht waar alles kan en mag. Zelfs iemand zwanger maken en neuken met het personeel. Walgelijk!!!! Ik kots hier echt het rechtssysteem uit en vele met mij zoals jullie hebben gezien!!! Wetten aanpassen en voor dit misbaksel de doodstraf invoeren of opsluiten en de sleutel weggooien, want spuitje is echt veel te lief voor dit misbaksel.

Reacties

FriendsNotFood

#558 Re: Eens. Gebruiken om cosmetica en medicijnen op te testen, in een te klein kooitje.

2017-10-16 17:53:22

#49: -  

 

Herman

#839 Re:

2017-10-16 21:52:30

#49: -  

 Rake uitspraken, maar ben het er verder helemaal mee eens!! 


Gast

#1397 Re:

2017-10-17 10:24:17

#49: -  

 

Super stuk, helemaal mee eens.

ik wordt ook misselijk van die mensen die zulke smeerlappen nog gaan verdedigen ook, dan hoor je " ja maar dat zijn toch ook mensen en hebben toch ook rechten".  nee dat hebben ze niet als ze deze dingen doen.

personeel wat met ze het bed in kruipt en dan heb je nog van die achterlijke wijfen die van buiten de gevangenis gaan schrijven of op bezoek gaan bij zo'n gek, want o ze zijn zo zielig. 

Ook die moeten ze maar opsluiten, want hoe kan je er mee leven om met iemand om te gaan die dit op zijn geweten hebt, volgens mij heb je dan zelf ook geen geweten. 

 




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...