Aangifte tegen Mevrouw Sylvana Simons wegens haatzaaierij

Quoted post

Sher86

#3995 Re:

2016-11-06 23:30

#76: -  

 Kijk door je laatste zin f.uck je het helemaal op!!! Dan rot je maar!!! Besef even heel goed dat ook al zou Mevr Op Suriname geboren zijn ze nog steeds een Nederlander is! Aangezien ze onder de Nederlandse vlag is geboren! En hoe zou dat toch gekomen zijn dat ze is geboren onder de Nederlandse vlag in Suriname??.? OW ja slavernijtijd toen de Nederlanders Afrikanen in Suriname plaatsten om op de plantages te werken!!! En ervoor zorgde dat er katoen was om voor de Nederlanders kleding te maken zodat ze er weer beschaafd bijliepen!!! Ga toch zelf weg joh!! Nederland was geen ene moer dan drassig moeras waar jagers en verzamelaars landen en zo Nederlanders vormde!!! Na de tweede wereld oorlog was er niks over van nederland maar toen waren de buitenlanders wel goed genoeg natuurlijk om ons kikkerlandje weer op te bouwen! Nu mogen ze oprotten toch

Reacties

Pep

#6898 Re: Re:

2016-11-07 22:30:04

#3995: Sher86 - Re:  

 Ironisch, je begint lekker maar ook jij gaat lekker kort door de bocht op het eind. Volgens mij is zij in suriname geboren (aanname) omdat haar moeder op dat moment in suriname was. woehoe.. zag je niet aankomen he.. Er zijn al wat generaties voorbij sinds de slavernij in europa en de koloniën. Er zijn verschrikkelijke dingen gebeurd met slaven van elk ras en elke bevolkingsgroep. Geen enkele bevolkingsgroep heeft daar een monopolie op omdat het in de geschiedenis normaal was om slaven te houden, krijgsgevangenen bijvoorbeeld of als je schulden had. Ja de kans is groot dat haar voorouders door nederlandse handelaren gekocht zijn en verhandeld zijn. Ja de kans is groot dat zij vervolgens te werk zijn gesteld als slaven. De kans is eveneens vrij groot dat haar voorouders ondanks de erbarmelijke omstandigheden nog wel voor nageslacht hebben kunnen zorgen, nageslacht dat het nu zo slecht heeft dat ze haar werk heeft gemaakt van klagen over hoe slecht het wel niet is. 

Sylvana leeft nu, niet tijdens de nederlandse slavernij, wij allen ook niet, niemand is meer slaaf in nederland, wij ook niet, we hebben het goed, we hebben te eten, er is scholing, er is vrijheid. Laat iedereen alsjeblieft dat calimero petje afzetten en stoppen met die slachtofferrol.