Stop het verbod op halal

Quoted post


Gast

#30 Re:

2011-11-23 14:19

#7: -  

 Haha... geloof jij jezelf nu ? De dieren worden gedood met een mes en jij denkt dat geen pijn doet ? Probeer het zelf eens op je eigen. Dan ondervindt je hoe pijn het wel doet (doe het dus niet!)

Reacties

Vrijheid van godsdienst

#34 Re: Re:

2011-11-23 15:22:16

#30: - Re:

Het doden van een dier is geen pretje en doe je niet voor de lol. Daarom is het van belang dat als men een dier gaat slachten nauwkeurig doet. Bij een goede slacht duurt de pijn amper 5 seconden. Daarom stelt de islam en het jodendom strenge regels aan slachten. Dat vervolgens de Nederlandse industrie zelf gaat slachten en de methode niet toepast is niet de schuld van de moslims, dat betekent niet dat deze groep geen hand in eigen boeze moet steken. Wij stellen dus ook voor dat er maar een paar naar verhouding van bevolking joods of islamitisch mag slachten en dat dit gebeurd voor binnenlands gebruik. Hiermee kan de misstanden van overige niet op ons bordje worden gegooid. We zijn dan ook in staat om organisatie beter en harder aan te pakken die de regels niet naleven.

Het bedwelmen en verdoven zijn schijnnamen. In de praktijk krijgt een dier(koe, stier, paard) eerst een kopschot waardoor het het dier in coma raakt dus NIET DOOD is. Daarna wordt het dier een halssnede toegebracht. Durf jij dan te zeggen dat het dier onder een bepaalde situatie geen pijn meer heeft. Kleine dieren krijgen een stroomstoom (doet ook geen pijn zeker) vervolgens een halssnede. Kippen worden in een stroombad geplaats (gaat 20 miljoen keer fout per jaar, doet ook geen pijn zeker) vervolgens koppppie eraf. Nogmaals verzoek ik jullie alvorens het plaatsen van reactie onderzoek te doen naar de verschillende manier en niet 5 seconde een filmpje bekijken nope onderzoek wat gebeurd er nou. Het is zo zonde om elkaar verkeerd te begrijpen en elkaar vervolgens voor alles en nog wat uit te maken. Weet je wat het ergste is varkens miljoenen op jaar basis worden vergast ja vergast met CO2 je kan nu moeilijk zeggen dat wij moslims te doen. Geheimpje niet door vertellen moslims eten geen varkens veel, maar dat wil niet zeggen dat we niet moeten op komen voor de rechten van varkens, ezels, apen, honden en ga zo maar voor. tip bezoek eens www.groenemoslims.nl en kom er achter hoe moslims echt denken over dieren i.p.v nar die misselijk beelden te kijken die bepaalde groeperingen in nederland maken. Vaak zijn de filmpjes niet eens in Nederland opgenomen maar in landen waar de wetgeving totaal geen belang hecht aan dierenwelzijn.