Zwarte Piet moet gewoon blijven!

Quoted post


Gast

#76

2016-06-12 15:13

 "Vroeger kon iedereen in zijn omgeving getinte mensen gewoon zwartjes noemen toen er nog slavernij was. Nu kun je zo nog niet eens denken en hebben ze allemaal een uitkering."

(reactie #74)

 

Kijk, Nederland, dit is wat jullie in stand willen houden met je gemekker om een zwarte Piet. Dit is waar het zwart van Piet over gaat: "vroeger kon je ze nog gewoon zwartjes noemen". Gezellig ouderwets terug naar de tijd dat je mensen nog als slaaf kon houden, omdat ze toch minderwaardig waren, want niet Germaans genoeg.

Wil Nederland dat met alle geweld in stand houden? Jullie werken er wel bewust of onbewust aan mee door per se dat oude symbool van slavernij in stand te houden.

Een kind boeit het niet of Piet zwart, kanariegeel, pimpelpaars knalrood of met Schotse ruit is. Jullie maakt het iets uit. Jullie willen die zwarte schandknaap behouden.

Denk daar maar eens over na voorsat je alweer een petitie tekent voor het tot op het bot beledigen van je medemens.

Reacties

Willem

#78 Re:

2016-06-12 18:04:41

#76: -  

 Nee, we laten ons niet "wegzetten" als racisten omdat wij voor het behoud van Zwarte Piet zijn. Natuurlijk geef ik om mijn Tegenstander/ medemens maar als deze agressief gaat doordrammen kom ik ook in actie.