parkeren in je eigen wijk

Quoted post

Carolyn

#8

2011-10-28 18:18

Ik ben dus die zus die bezig is om een parkeervergunning te krijgen in Schiedam. Eerst een paar keer gemaild. toen kreeg ik een brief met de boodschap dat ze voornemens waren om negatief op mijn aanvraag te beslissen tenzij ik bezwaar indiende. Bezwaar ingediend,zelfs twee keer, omdat ze de eerste niet ontvangen hadden. Daarna kreeg ik een brief dat het bezwaar in behandeling werd genomen en of ik bij een eventuele hoorzitting aanwezig wil zijn. Hier heb ik natuurlijk ook positief op gereageerd, en zit nu af te wachten of het op deze manier lukt.

Het ergste van de gemeente Schiedam vind ik nog dat ze zelf op de hoogte zijn van het grote aantal illegaal bewoonde huizen, maar daar doen ze gemakshalve maar niets aan. Betaald parkeren invoeren en de Rotterdamse buren het leven zuur maken is een stuk makkelijker natuurlijk!

En dan die mevrouw Baljeu! wat een arrogantie! Zij is toch een vertegenwoordiger van de inwoners van Rotterdam. Volgens mij hoort zij uit te voeren wat de overgrote meerderheid wil. Want het kan natuurlijk niet zo zijn dat er miljoenen naar zo´n project als de `blunderpunt` gaan en dat er voor het invoeren van betaald parkeren geen geld is.

Allemaal heel veel sterkte de komende tijd met parkeren. En nog een tip... vooral blijven mailen naar alle partijen in de gemeenteraad. Misschien helpt dat ook nog een beetje.

Reacties


Gast

#17 Re:

2011-11-05 12:00:42

#8: Carolyn -

Hallo Carlyn, woon jij dan op de Hogebanweg in het Rotterdamse deel? Wat een goed idee van jou.

Ik hoop dat het jou lukt.

(zie mijn reactie: 15)