Zeg NEE tegen asielzoekers in Albrandswaard!

Quoted post


Gast

#207 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 12:15

#204: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Islam is de grootste achtelijkheid op deze aardkloot,dat ga je niet met miljoenen importeren dat is suïcidaal , islam is islam er is geen gematigde islam er zal nooit een verlichting komen in de pislam want dat wordt van peuter afaan al geïndoctrineerd dat dat onmogelijk is ,islam gaat alleen met islam samen zelfs dan is het nog een grote plueriszooi omdat ze onder elkaar ook nog stammen oorlogen hebben, het hoort niet in het westen thuis, laat ze lekker in hun soep gaar koken in hun eigen achtelijkheid , alleen alevieten zijn zelf nadenkende moslims maar die worden dan door andere moslims als niet moslims gezien,ik hoef geen niet zelf nadenkebde religie achterlijkheid in europa opdonderen naar je grafzooi waar je roots liggen 

Reacties


Gast

#211 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 12:33:45

#207: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Zeg eens, hoe krijg je zoveel domme praat op een hoop bij elkaar? Nogmaals, het christendom hoorde hier ook niet thuis, maar het is er ons wel ingeramd, tweeduizend jaar lang.

En jij wil het over stammenoorlogen hebben? Heb je enig idee hoe lang we hier in Europa vrede hebben? Verdomd kort pas (Noord-Ierland, Baskenland). En dan tel ik alleen West-Europa, want anders is het nog veel korter (Joegoslavië, Georgië, Tsjetjenië. Oekraïne).

Nooit geschiedenisles gehad? Of weer apestoned liggen meuren?

Als er geen gematigde islam bestaat, waar komen al die gematigde moslims dan vandaan?

En "achtelijkheid" is geen woord.