Petitie Aram En Familie

Quoted post

Rudi A.

#308 Triestige petitie

2016-01-26 14:23

En waar is de petitie om tegen te stemmen? 

Iedereen retour, niet alleen dit gezin... 5 jaar geleden had er geen haan naar gekraaid als ze meteen teruggestuurd waren... En de mensen die klagen dat ze jaren in de waan gelaten zijn. Informeer jullie even beter! Ze hebben NOOIT bevestiging gekregen dat ze mochten blijven. Ze zijn al 3 jaar uitgeprocedeerd, en hoorden dus al 3 jaar terug in hun land te zijn.

Erg triest vind ik dit... Iedereen schreeuwt moord en brand dat illegalen terug moeten. Nu ze een illegaal gezin, want dat zijn ze ook, terugsturen gaan jullie een petitie houden om ze hier te houden? Begrijpen wie begrijpen kan zeker... 

Reacties

Karel Olaerts
De auteur van deze petitie

#312 Re: Triestige petitie

2016-01-26 17:09:34

#308: Rudi A. - Triestige petitie 

 U heeft gelijk dat de familie in 2012 teruggestuurd had moeten worden. Eens uitgeprocedeerd zou de Belgische overheid deze mensen naar een ander land moeten sturen. De fout is dat het 4 jaar geleden had moeten gebeuren! Niet als deze mensen volledig zijn geïntegreerd. Aram is meer Belg dan Armeniër, en de ouders kunnen met hun diploma een grote bijdrage leveren aan de Belgische maatschappij! Makkelijk om te zeggen "iedereen retour" als u de mens niet achter het verhaal kent, Aram en zijn gezien moeten hierblijven zodat Aram zijn studies kan afmaken. En we zijn niet de enige die dat vinden.


Gast

#313 Re: Triestige petitie

2016-01-26 18:36:12

#308: Rudi A. - Triestige petitie 

 Ze kunnen u beter hier wegsturen . Zo iemand die deze uitspraken doet zonder de mensen achter dit verhaal te kennen hoort niet thuis in België. 

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...