Steun Jitse Akse

Quoted post


Gast

#8

2016-01-15 21:48

Ter ondersteuning omdat onze regering dat niet doet

Reacties

Geen excuus voor haat alsjeblieft

#9548 Re:

2016-01-18 00:10:17

#8: -  

Precies goed gezegd. Dus hier is een idee voor Muslim haters. Is het de Moslims die Nederland kapot maken of is het de corrupte criminelen in Den Haag die de laatse 25 jaar Nederland naar de vernieling hebben geholpen. Met een goede, eerlijke regering was er geen Moslim, AZC, vreemdelingen beleid probleem. Wees voorzichtig om Jitse zijn goede bedoelingen en goede hart NIETdoor het vuil te trekken om dit te gebruiken andere religies of minderheden aan te vallen. Wie in Nederland heeft her baat bij dat de armen, verwaarloosden , daklozen, misbruikte volk zich bezig houd met haat tegen zijn medemens welke religie dan ook? Nee ik ben geen moslim en ik ken veel fantasties eerlijke goede en oprechte Nederlandse moslims. Maar waarom zou Den Haag er belang bij hebben dat er zo veel angst is tussen verschillende groepen? Dan lachen zich de elite en het parasiteerende groepje in Den Haag weer naar de bank. Denkt hier iemand nou echt dat als plotseling alle moslims er niet meer zijn dat den Haag opeens weer voor het gewone arme volk zorgt. Muhahahahahahaha ! Bullshit! Lees dan eens een beetje meer over de VOC tijd. Overigens Jitse vegt met de dappere en wereldwijd gerespecteerde YPG, een volks militie grotendeels bestaande uit allerlij religies en ook veel aardige moslims. Maak dit alsjeblieft niet een excuus voor blinde propaganda anti moslim haat. Ben je het echt boos en zat en kots misselijk dan marcheer richting Den Haag en geef Rutte. Pechthold, en vriendjes een VN vluchtelingen pasje voor een AZC in Damascus zo dat ze daar ter plaatse kunnen helpen.

Het klopt dat een bijstands moeder en veelen van ons geen werk of toekomst zien door de grote overheids EU slavenhandel van Polen en Roemenen en iedereen die voor 3 of 2 euro per uur moet werken. En de rest van het volk dan maar gedwongen participatie, sociale werkplaats... of faiiliet. Laat Den Haag en de Media je niet mee slepen in het "het is allemaal de nep vluchtelingen schuld. dat deed Hitler ook in het begin. Het is namelijk allemaal de schuld van de Tweede kamer en Den Haag.

Jitse , je moed en eerlijkheid hebben iets losgemaakt in het Nederlandse volk die de klote dictatuur van de criminele Elite ambtenaren zat zijn. Je gaat de geschiedenis in man of Den Haag dat nou will of niet. Jij en all je militaire makkers, veteranen die sinds KNIL zo veel meer hebben verdiend. My respect. Bijii Kurdistan Bijii YPG, Bijii Rojava. God bless.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...