geen AZC in Geldermalsen

Quoted post


Gast

#1008 Re: Re: Niet wijs

2015-12-16 13:35

#1002: - Re: Niet wijs 

T.a.v. (waarschijnlijk) Davy / Dave uit Beesd. Bemoei je niet met zaken waar je geen verstand van hebt en niets mee te maken hebt. Stop met het plaatsen van sprookjes a.u.b. doe dat maar bij de voorstanders.

 

Reacties


Gast

#1010 Re: Re: Re: Niet wijs

2015-12-16 13:39:04

#1008: - Re: Re: Niet wijs 

 Niet Dave, niet Davy en niet uit Beesd.

Besturen is beslissen en dat is lang niet altijd de onderbuikroep van de meerderheid van de bevolking volgen. Als bestuursorganen dat ooit hadden gedaan, dan moesten we ons nu nog met paard en kar of anders te voet verplaatsen, want niemand wil een weg voor of door zijn erf, niemand wil een spoorlijn voor zijn deur. En strikt genomen wil ook niemand de paardenkeutels voor zijn deur. Dus schaf die ook maar af. Niemand wil een windmolen, kolencentrale of kerncentrale in zijn achtertuin, dus leer maar alvast leven zonder electriciteit. Niemand wil een chemische fabriek naast zich, dus schaf al je andere luxe apparaten en spullen ook maar af.

Zoek een keer op wat democratie en volksvertegenwoordiging is en wat er bij komt kijken om namens het volk te besturen. Als je eindelijk op de hoogte bent, dan mag je kritische vragen stellen. Eerder niet. Ik hoor het wel.