geen AZC in Geldermalsen

Quoted post


Gast

#970 Re:

2015-12-16 06:47

#177: -  

 Idit zijn de zelfde soort berichten en onderzoeken als ....in de zomervakantie is de economie gestegen, meer benzine verbruik en vakantieadressen geboekt en in de uitverkoop gekocht...niks economie gestegen, even een klein piekje tov de spaarzame maanden...net als rond december de economie is wederom licht verbetert..jaaaa sinterklaas en kerstinkopen en sommigen gaan niet in de zomer maar in de winter op vakantie.

 

deze mensen komen na een status ook in een nog te bouwen huis en krijgen daarna bijstand met huursubsidie, kinderbijslag, kindgebonden budget, subsidie op studie, gratis inrichting woning a raison van 5000 euro...dat wordt uit de staat kas en gemeente kas gefinancieert en dat komt van de belastingbetalende werkende burger en ja ook van de geldermalser.. Immers we gaan nu bemeentebelastingen betalen ipv rijksbelastingen....geldermalsen kan nu van 2 walletjes eten.

en waar komen de nieuwe banen vandaan voor deze mensen? In de boomgaarden? En de oostblokkers de toegang ontzeggen? Hoogopgeleide jonge mannen die gaan plukken??? Of schoonmaken? Of juist deze mensen met subsidie aan werkgever op echte banen....? 

Dit onderzoek is nog niet bedaan toch? Alleen even de actuele situatie van opvang.

 

10 jaar lang elke maand een nieuwe groep erbij en een uitgeprocedeerde groep op straat dat blijft hangen...ook nog niet onderzocht...a jawel in de grote steden, daarom worden ze ook op het platte land ondergebracht zodat er verspreiding is anders lopen de uitgeprocedeerde asielzoekers van de afgelopen jaren samen met de nieuwkomers de straten vol in de grote steden, die kunnen nl die problematiek al jaren niet meer aan...

 

in de bijlmer staan nog tal van flats leeg... 

Reacties


Gast

#985 Je kunt natuurlijk ook bewust dom willen blijven

2015-12-16 11:21:41

#970: - Re:  

 

'Ze komen hier en krijgen alles gratis'

 

Gespreid bedje

Bij veel mensen heerst het beeld dat alle vluchtelingen die naar Nederland komen binnen de kortste tijd in een gespreid bedje terecht komen.

Terugbetalen

Dan nu de feiten. Een vluchteling die een verblijfsvergunning heeft gekregen moet het asielzoekerscentrum verlaten. Maar hij moet eerst in het asielzoekerscentrum wachten totdat er ergens in een gemeente een huurwoning vrijkomt. Tijdens hun verblijf in het AZC hebben zij recht op een bedrag voor eten, kleding en persoonlijke uitgaven. Voor een gezin met twee kinderen is dat 162 euro per week. Bewoners met een eigen inkomen of vermogen dragen zelf bij aan die opvang. Als er een woning is gevonden, wordt die kaal opgeleverd. Ze moeten dus helemaal van nul af aan beginnen. Daarom krijgen zij van de gemeente een inrichtingskrediet. De vluchteling kan met dit geld de meest basale benodigdheden voor het nieuwe huis aanschaffen, zoals een bed, bank, tafel, koelkast en stoelen. Maar ook verf, terpentine en kwasten. Het inrichtingskrediet is geen gift, maar een lening.