Neen tegen een moskee in Ninove!

Quoted post


Gast

#344

2015-12-11 19:46

Groot gelijk

Reacties

Marnix

#345 Re:

2015-12-13 18:19:19

#344: - 340 -341 - 342 -

343  

 

Het stellen dat we tegen mensen zijn is totaal onwaar en uit onwetendheid. Integendeel, juist omdat we daaraan zoveel waarde hechten om vredig met elkaar om te gaan en de dreigende gevaren van de islamisering van onze samenleving onder ogen willen zien.
Denk aan: - de gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen
- kind huwelijken van meisjes met oudere mannen
- discriminatie op basis van uw geslacht, afkomst, handicap, geloof, seksuele voorkeur.
- Denk aan straffen zoals onthoofding, steniging, kruisiging, ophanging, levend verbranden, executies, amputatie van ledematen…
- enz.

Weet dat de meeste moslims NIET tot de islam toegetreden zijn uit vrije keuze maar er ongewild door de beslissing van hun vader, opgelegd door de islam. Op afvalligheid staat de dreiging met de dood.
Video: Yusuf al-Qaradawi: Killing Of Apostates Is Essential For Islam To Survive Yusuf al-Qaradawi: doden van afvalligen is essentieel voor de islam om te overleven https://www.youtube.com/watch?v=huMu8ihDlVA


Honderdduizenden zogezegde “vluchtelingen” die hun heil zoeken in Europa zijn heden op weg. Ze laten vrouw en kinderen achter. Dit in gedachten, dan kan het toch niet zo gevaarlijk zijn in hun land? Waar is “hun” verantwoordelijkheid om vrouw en kind onbeschermd achter te laten?


Ik denk dat we de “intolerantie” in de islam niet kunnen tolereren. Daarom ons verzet tegen de bouw van moskeeën voor het behoud van onze waarden en eigenheid voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen omdat ze in "vrede" zouden kunnen verderleven.

Persoonlijk heb ik geen probleem om mij te verantwoorden en wil ik met jullie hier dieper op ingaan, wat wenselijk zou zijn.

Denk toch eens na voor je iets zegt.