Zeearend Julius hoort bij haar verzorger Karel Geurts!

Quoted post

vaste clan

#48 Argumenten

2015-09-10 08:02

 Er zijn maar 2 mensen die echt weten wat er was en dat zijn meneer de baas (mag ik zijn volledige naam gebruiken of niet?) En karel zelf.

Wat karel zijn kennissenkring en goede vrienden en naaste collega's wel weten is dat er van karel een zondebok in gemaakt.

Beste voorbeeld van afgelopen tijd is het kleine wolven voorbeeld.

Karel moest van meneer de baas die kleine wolven socialiseren om ze te kunnen laten door verkopen aan een buitenlandse dierentuin. Dit heeft hij gedaan dmv de wolfjes te laten wennen aan de gewone mensen hand. Deze prachtige plaatjes zijn vervolgens op social media beland en werd niet goed opgevangen door bepaalde groeperingen. Daarop volgend mag meneer de baas natuurlijk geen slechte naam krijgen dus hebben ze de persoon gepakt die de opdracht heeft gekregen dit zo uit te voeren.

Openlijk is karel beschuldigd van de opdracht die hij moest uitvoeren!

Als het aan meneer baas had gelegen waren de wolfjes allang dood geweest! Het was omdat karel ze wilde opvoeden door zijn grote dierenhart! 

Wel makkelijk zo, om van je mensen af te komen.

(Is dit genoeg beargumentatie??)

Wij weten in ieder geval wie de echte zonde bok is en daarom neemt de overgrote meerderheid het hier voor "onze karel" op! 

Ik hoop karel in de toekomst op een betere plek te mogen tegenkomen want dat verdient hij!

Reacties


Gast

#51 Re: Argumenten

2015-09-10 08:50:46

#48: vaste clan - Argumenten  

 prachtig gezegd en goed dat u uitleg heeft gegeven want sommigen hier denken de wijsheid in pacht te hebben dior te zeggen dat Karel zijn dieren zou verwaarlozen. Walgelijk volk die hem zo getreiterd en vernedert hebben!! Roddel en achterklap dat is wat hier een grote rol speelt . En mensen die zeggen dat Julius het wel red zonder Karel zouden eens een cursus moeten gaan volgen over dit soort dieren! Want partners haal je niet uit elkaar!!

Doggieman

#101 Re: Argumenten

2015-09-10 19:41:39

#48: vaste clan - Argumenten  

 volledig mee eens.