steunenfeyenoord

Quoted post

liever een jood dan zo'n idioot!

#3106 Re: vergeet even voor het gemak de jaren 80 90!

2011-09-19 18:44

#126: -

de grote kale leider was toch de man achter de ellende! en nu weer gudde!

stelletje domme figuren jullie zijn het probleem met dat narcistische gedrag van jullie!

en er wil geen directeur meer in de kuip werken na jullie hetze! maar daar hebben jullie waarschijnlijk een oplossing voor? jullie hebben vast een eencellige klaarstaan om de plaats van gudde in te nemen!

Reacties


Gast

#3146 Re: Re: vergeet even voor het gemak de jaren 80 90!

2011-09-19 18:58:09

Re: vergeet even voor het gemak de jaren 80 90!

Herik was voor hij voorzitter werd onderdeel van het bestuur dat Feyenoord naar de kloten hielp. Een situatie zoals toen tegen Fortuna was helaas onvermijdelijk. Het staat in totaal geen verhouding met wat zaterdag gebeurde.

Gudde is binnengehaald voor zijn contacten met de gemeente ivm een mogelijk nieuw stadion. Van Well is van een bouwbedrijf, persoonlijk gewin bij een nieuw stadion...

 

De Rvc die na Herik kwam had organisatorisch schoon schip moeten maken, iets wat Herik zelf al had nagelaten. Iets wat nog steeds niet gebeurd. Het gaat dan ook niet om de personen, maar zij zijn wel degenen die het hadden moeten aansturen/uitvoeren. Na jaren de tijd, en wederom financieel in donker weer, zelfs zo donker dat investeerders voor een appel en een ei de macht hebben kunnen grijpen. Mede door afgelopen seizoen supporters te paaien. Alleen wel met afspraken die nog steeds niet nagekomen zijn.

En dat zijn maar enkele voorbeelden.

Het is tijd dat er mensen zitten die de voortgang van de gehele club voor ogen hebben, met of zonder een nieuw stadion.

 

Degenen die zaterdag hebben lopen rellen hebben dat alles niet voor ogen gehad, zij zijn minstens zo erg... Met beiden komt de club geen stap verder.