steunenfeyenoord

Quoted post

Gast

#197 Re: Re:

2011-09-18 16:54

#193: - Re:

Nu, ik steun in ieder geval het bestuur. Er zullen best fouten gemaakt zijn, maar die worden overal gemaakt. Feit is dat het nu goed gaat met de club, en dat heeft beslist OOK met het bestuur te maken.

Reacties


Gast

#202 Re: Re: Re:

2011-09-18 17:04:26

#197: Gast - Re: Re:

Je moet je afvragen of je het onvergeeflijk vind of niet dat het faillissement bezegeld werd door Gudde. Zoals erkent tegenover supporters door Mark Koevermans.

De gemaakte fouten worden afgedaan als iets wat nu niet meer gebeurd omdat we nu op de goede weg zijn. Nee. Helaas. Dan begrijp je het niet. We zijn sportief op de goede weg en financieel hebben we de schuldepositie kunnen verbeteren door de verkopen van Wijnaldum en Fer.

Dit alles is voornamelijk op het conto van van Geel te schrijven die mede door supporters voorgedragen zijn.

Of het bedrijfsresultaat dit boekjaar positief gaat worden is nog maar zeer de vraag. Dat staat los van de transferinkomsten.

Nee. Je kan wanbeleid baggetaliseren wat je wil. Maar dat gaat er bij mij niet in. We moeten eerlijk zijn. Gudde is gewogen en te licht bevonden. Willen we écht de potentie van Feyenoord ten volle gaan benutten dan zullen we afscheid van hem moeten nemen. Bedankt voor de ongetwijfeld goede intentie maar het is niet geworden wat wij er van verwacht hadden.

Nu heeft van Geel net als Beenhakker voor hem en Bosz daarvoor vrij spel. Dat is een levensgevaarlijke situatie. Maar nu iets om erg blij mee te zijn omdat van Geel vooralsnog wel overtuigend optreedt.