steunenfeyenoord

Quoted post


Gast

#180

2011-09-18 16:21

Buiten het feit dat deze idiote actie bijzonder slecht is getimed; de club zit momenteel zowel op spotief en financieel vlak weer op de weg omhoog; getuigd dit van het feit dat deze doorgesnoven randdebielen naar de marge moet worden verbannen.
Goed,er zijn in het verleden grove fouten gemaakt door Gudde en de zijnen, maar laten we ze in godsnaam de kans geven deze te herstellen. De voortekenen zijn in ieder geval gunstig.
FEYENOORD 4EVER!!!!

Reacties

Joop

#192 Re:

2011-09-18 16:47:26

#180: -

Die kans hebben ze al te vaak gehad. De feiten tonen aan dat er niets van geleerd wordt. Iedereen zou eens eerlijk naar zichzelf moeten zijn en na uitvoerige bestudering van de gepubliceerde stukken onderbouwt met feiten tot de conclusie moeten komen dat Gudde gewogen is en zwaar te licht bevonden.

Het bezegelen van het faillissement, door vlak voor het in categorie 3 plaatsen Sekou Cissé aan te trekken, zonder interventie van de Vrienden van Feyenoord is onvergeeflijk. Om over al het andere falen maar niet te beginnen.

Petitie well getekend maar alsnog zo spoedig mogelijk vertrek van Gudde en co zodat we eindelijk echt die achteruitkijkspiegels kunnen inklappen!