AANKLACHT TEGEN WILDERS IS EEN GEVAAR VOOR HET VOLK VAN NEDERLAND

Quoted post


Gast

#21

2014-11-17 23:21

Ik sta als NLDR VOLKOMEN ACHTER DE DENKWIJZE EN GEDANE UITSPRAKEN VAN DE HR. WILDERS. HIJ STELDE EEN VRAAG DIE HET PUBLIEK BEANTWOORDE EN DAAR STAAT HIJ NU VOOR TERECHT? Dit is het recht omgekeerd uit politieke redenen. Niet democratisch, scheinheilig en een duidelijke poging de man op die manier de mond te snoeren . SCHANDE!

Reacties


Gast

#54 Re:

2014-11-19 13:22:38

#21: -   Ik sta als NLDR VOLKOMEN ACHTER DE DENKWIJZE EN GEDANE UITSPRAKEN VAN DE HR. WILDERS. HIJ STELDE EEN VRAAG DIE HET PUBLIEK BEANTWOORDE EN DAAR STAAT HIJ NU VOOR TERECHT? Dit is het recht omgekeerd uit politieke redenen. Niet democratisch, scheinheilig en een duidelijke poging de man op die manier de mond te snoeren . SCHANDE!

 Ja, daarvoor zal hij zich nu moeten verantwoorden. Dit is helemaal niet 'omgekeerd', want zo staat het in de Nederlandse Grondwet. Er is vrijheid van meningsuiting maar iedereen kan ter verantwoording geroepen worden als zijn mening in strijd is met de in de wet genoemde zaken. En dat was in het geval van Wilders (alweer) zo. En dus mag Blonde Greet gaan uitleggen aan de rechter waarom hij meende nu alweer discriminerende taal uit te mogen slaan. Dat is heel democratisch, absoluut niet schijnheilig en als de man daarmee de mond gesnoerd zou worden (God geve het), heeft hij dat dus volkomen aan zijn eigen te danken.