HELP Voetbalclub FC Amboina Assen

Quoted post

Anna Soumeru

#39 Re: Afdwingen

2014-07-09 09:41

#38: Daadkracht - Afdwingen

FC Amboina is in de krant ten onrechte beschuldigd dat ze een betalingsachterstand hebben bijv het KNVB. Bewijs is geleverd dat FC Amboina wel degelijk heeft betaald.

Toen kwam KNVB met een afspraak die gemaakt zou zijn waar we niet op verschenen zijn. Dit is gekomen doordat er brieven verstuurd zijn naar leden van het oude bestuur.

FC Amboina heeft slechtere tijden gekend ja we hadden achterstanden gehad. Maar met het nieuwe bestuur zijn deze achterstanden bij het KNVB weggewerkt. We hebben nieuwe spelers erbij en proberen het te maken. Eindelijk gaat het weer de goeie kant op en dan hebben we een afspraak gemist en worden we uit de competitie gezet.

Wij hebben jullie steun nodig om te laten zien dat het nu goed gaat en dat we echt zullen bewijzen dat ook FC Amboina het kan.

Ik denk dat elke club wel zijn ups and downs kent. Maar we zaten in de lift up en kregen een down door er uitgezet te worden.

 

 

Reacties


Gast

#44 Re: Re: Afdwingen

2014-07-10 07:35:36

#39: Anna Soumeru - Re: Afdwingen

Een afspraak missen klinkt voor mij niet geloofwaardig genoeg om een club uit de competitie te zetten. Als de club vindt dat het door het 'dagblad van het Noorden' ten onrechte is beschuldigd van betalingsachterstanden, wat is dan de exacte redenen voor de KNVB geweest om Amboina uit de competitie te halen? Wat was de kern van de afspraak die Amboina met de KNVB had?

Als je zoveel mogelijk mensen wilt bereiken met deze petitie zal je toch eerst openheid van zaken moet geven.