Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak

Quoted post


Gast

#237 Re: Ronselen

2014-06-19 16:00

#235: Webcare - Ronselen

Wat bezielt jullie trollen toch? In plaats van de doofpotters te verdedigen, kunnen jullie beter aan hen vragen waarom jullie voor hen moeten spreken.

Met name Jan Vlug is heel toegankelijk.

Wim

 



Reacties

Dave

#238 Re: Re: Ronselen

2014-06-19 16:13:38

#237: - Re: Ronselen In plaats van de doofpotters te verdedigen, kunnen jullie beter...

Beste Wim, er is geen doofpot. De zaak is opgelost. De zogenaamde "doofpot" is niks anders dan de idee-fixe van complotdenkers die niet snappen dat hun argumenten door de realiteit voorbij zijn gestreefd. Mensen die niet om kunnen gaan met rationele argumenten hebben nogal moeite met de werkelijkheid. Wim D. vertelt zijn EIGEN verhaaltje in z'n boek, met realiteit heeft het niets van doen. Laat de familie toch met rust.

Als je per se je eigen strijdje tegen "de elite" of "het systeem" wil voeren, doe dat dan gerust, maar NIET ten koste van een dood minderjarig meisje en haar dierbaren. Dat is wreed. Je berokkent ze leed wat ze niet verdiend hebben.

Dave

#239 Re: Re: Ronselen

2014-06-19 16:24:59

#237: - Re: Ronselen kunnen jullie beter aan hen vragen waarom jullie voor hen moeten spreken.

Raar dat het je nog niet opgevallen is, maar niemand "spreekt hier voor" iemand van de "doofpotters" die in de aanklacht genoemd worden. Niemand verdedigt die mensen ook, gewoon omdat er werkelijk geen enkele reden is waarom dat nodig zou zijn; die hele aanklacht slaat toch nergens op, en komt dus gewoon weer op de plek waar ie hoort: het ronde archief. Het zal wat ogen doen rollen van verbazing over zoveel hardnekkige domheid, en dat is het dan weer. Wim blaft, de karavaan trekt verder.

De mensen voor wie ik, en anderen, opkomen zijn de familieleden en andere nabestaanden. Dat zijn de mensen die de last ondervinden van dit stalk-gedrag van Wim en consorten. Dat zijn de mensen die met rust gelaten worden. En dan is er in NL een stelletje zielepoten die dat kleine beetje respect niet kan opbrengen, domweg voor eigen gewin. Dat is laag. Dat is kwaadaardig.