Petitie voor alcoholslot

Quoted post

Slotje

#12 Rechtszaak alcoholslot

2013-06-26 23:40


http://www.rijksoverheid.nl/bestanden/documenten-en-publicaties/kamerstukken/2013/06/21/verzamelbrief-verkeersveiligheid-en-geluid/verzamelbrief-verkeersveiligheid-en-geluid.pdf

Het volgende staat in de bovenstaande link te lezen.

Alcoholslotprogramma (ASP)

Ik heb u toegezegd voor het zomerreces bij u terug te komen op de problematiek rond het ASP. Het gaat daarbij om de volgende drie zaken:

de uitspraak van de Raad van State inzake het ASP voor vrachtwagenchauffeurs;
de verdere ontwikkelingen rond de inbouw van het alcoholslot in vrachtwagens en bussen;
de tussenrapportage over het ASP en het recidivemeting LEMA en EMG.

Op 30 mei jl. heeft het hoger beroep plaatsgevonden inzake het ongeldig verklaren van het rijbewijs en het opleggen van het alcoholslotprogramma in een aantal zaken. De Raad van State heeft aangegeven de volle termijn (twee maal zes weken) nodig te hebben om tot een uitspraak te komen. Ik verwacht daarom de uitspraak op zijn vroegst eind augustus. Omdat bovengenoemde punten met elkaar samenhangen, zal ik u na het zomerreces verder informeren over het ASP.

Diegeen die iets tegen het alcoholslot wil doen, kan mij ook mailen. Ik hou je dan op de hoogte en mocht de rechtszaak dan niets worden kunnen we misschien de handen ineen slaan en samen actie ondernemen. Want deze maatregel klopt voor geen meter!! Mijn emailadres is alcoholslot@outlook.com Samen staan we sterker!!

Reacties

pcmaker

#23 Re: Rechtszaak alcoholslot

2013-08-01 06:15:28

#12: Slotje - Rechtszaak alcoholslot

samen staan we sterk zeg je ik heb mijn twijfels in deze semi dictatuur die nederland aan het worden is alles word je

verplicht en je moet het ook nog zelf betalen dat is pas democratie de regering die je maar van alles oplegd om zelf uit de

kosten te komen