Essevee blijft in Waregem

Quoted post

pro PDC

#9 Liever petitie tegen gemeentebestuur Waregem

2013-06-12 21:50

Er wordt jammer genoeg op de verkeerde geschoten. Punt 3 kan maar gerealiseerd worden wanneer de gemeente de gronden wil schenken aan de club. Dan pas kan er snel een (ver)nieuw(d) stadion komen en zal Waregem altijd in Waregem blijven. Door PDC zijn aandelen af te nemen bereik je niets, integendeel... Dan krijg je de absolute stilstand, dus achteruitgang. De burgemeester zal in zijn vuistje lachen... Ik weiger mee te doen in deze anti-PDC hetze. Er moet iemand zijn nek uitsteken! De waarheid is trouwens heel wat genuanceerder.

Reacties


Gast

#15 Re: Liever petitie tegen gemeentebestuur Waregem

2013-06-13 06:51:20

#9: pro PDC - Liever petitie tegen gemeentebestuur Waregem

Dat iemand (jij??) dan misschien eens die hele genuanceerde waarheid duidelijk kan uitleggen. Want nu regeert vooral de onduidelijkheid, zowel over alle constructies binnen Essevee, over de aandelenstructuur, over hoeveel al wel of niet betaald is, over de toekomst, over van alles en nog wat. Misschien kan dit initiatief iets losmaken waardoor we eindelijk van dit wansmakelijk schouwspel verlost zijn. Als niemand zijn nek eens uitsteekt, zal er ook niets veranderen. Maar dit is misschien net wat sommigen willen...


Gast

#18 Re: Liever petitie tegen gemeentebestuur Waregem

2013-06-13 08:21:29

#9: pro PDC - Liever petitie tegen gemeentebestuur Waregem

Grond schenken aan een man die op het punt stond alles te verkopen en te verhuizen? Sterk! Door PDC zijn aandelen af te nemen dan krijg je net vooruitgang, want een supporter zal altijd het beste voor hebben met zijn club, en dat kan van Decuyper duidelijk niet gezegd worden. Dit is trouwens geen 'anti-PDC hetze', dit zijn ECHTE supporters die MEER DAN TERECHT opstaan in het belang van HUN club.

 

Sterkte OES!