Inspecteur Huurman moet blijven!

Quoted post

Jeannine Liebrand

#205 Blijvende zorg voor kwaliteit en onafhankelijkheid

2013-05-02 15:40

Nee, ik onderteken de petitie niet, omdat ik mijn echtgenoot Jan Huurman heel graag weer thuis bij me heb in Nederland. Maar als het voor "de gewone mensen " op Curacao nodig is, zal ik hem opnieuw laten gaan. Ik vind het zeer zorgelijk dat een aantal specialisten op dit eiland de eigen portemonnee belangrijker lijkt te vinden dan de zorg voor patienten. Nog kwalijker vind ik het dat hooggeplaatste personen de onafhankelijkheid van de Inspectie Gezondheidszorg ondergeschikt maken aan de belangn van een kleine groep. Vult u zelf de namen maar in.
Maar wees gerust: ik ken Jan Huurman als geen ander, en als deze persoon eenmaal beet heeft, laat hij niet meer los. Terug in Nederland zal hij daar op zoek gaan naar mogelijke samenwerking met de Nederlandse inspectie, waardoor er vaker onafhankelijke buitenstaanders naar Curacao kunnen komen om hier de kwaliteit van de zorg te bewaken.
Een dringend advies aan u allen: richt samen een patientenvereniging op, die als een belangenbehartiger opkomt voor de rechten van de patient. Laat deze vereniging slachtoffers helpen met het indienen van klachten en het melding maken van fouten. Samen sta je sterk. En maak vooral veel gebruik van de openbaarheid. Publiciteit is een machtig wapen tegen de beslotenheid van een kleine elite.
En namens mijn man dank voor de vele warme reacties aan zijn adres.

Reacties

Marco

#234 Re: Blijvende zorg voor kwaliteit en onafhankelijkheid

2018-02-20 11:07:05

#205: Jeannine Liebrand - Blijvende zorg voor kwaliteit en onafhankelijkheid 

Beste,

lopende zaak te Amsterdam, inzake sluiting kliniek van Arkin te Curacao, in 2013 door Heer Huurman. Onderstaand bericht naar de zorginspectie en politie IJtunnel te Amsterdam, alsook FACT2 team te Maastricht : 

Beste, 

Nog een schokkende link inzake Heer Huurman, ziet u vooral hoe die man ten onrechte is tegengewerkt, ziet u ook vooral de data wanneer de berichten zijn geplaatst, 2013. Hij tegengewerkt, ik te Amsterdam. Hij inmiddels erkenning, heeft zijn baan terug gekregen, ik huis en alles verloren in 2016, waarna contact met AZM, en tevens reden voor niet verschijnen op de zitting bij de rechter inzake betalen premie.

Ik had Joke Aafjes nog gevraagd, om te ondersteunen inzake retour woning Waterlooplein, geen reactie, ze zal wel kwaad zijn omdat ik het niet kon loslaten. Tuurlijk kun je niet loslaten, in het belang van iemand anders (geneesheer ten Dam, Peggy Janssen, Mevrouw Ploumen, Mevrouw Rozendal en politie IJtunnel). Een heel leger met gemeenschappelijke factor Heer ten Dam.

Ik had gevraagd aan Arkin of ze wilde helpen met retour woning, tijdens het schikkingsproces, ook geen reactie. Het enige vermogen dat ik had, vanuit de reorganisatie met Lear Corporstion zit in die woning. Het was een krot toen ik het van Ymere gehuurd kreeg. Daarna inkomen eraan volledig naar 730 euro, op basis van fictieve bevindingen in 2015 van Arkin aan het uwv. Had ze nog thuis uitgenodigd om schuldhulp op te starten, om dat vanaf daar te kunnen doen, 2500 euro betaald om dat vanuit Amsterdam te kunnen doen, blijkt nu achteraf ticket nummer 2 te zijn geweest, wederom een ingang voor Jasper ten Dam om misbruik uit te voeten, misbruik inzake bevindingen aan het uwv en een volledig pervers gemaakte medische geschiedenis door Mevrouw Rozendal en Mevrouw Smulders, in mijn eigen huis ingezet. Reden voor het niet kunnen doen van aangifte, is nu pas duidelijk voor me. Stel ik had wel aangifte kunnen doen, dan was het proces inzake Huurman bloot komen te liggen, hij is niet zomaar uit functie gezet, daar gaan hele processen van misbruik aan vooraf, misbruik op het vlak van informatie, die man is door Jasper ten Dam voor gek verklaard, hier idem, en het pijnlijke van alles is nog wel, dat men Jasper ten Dam kennelijk ook nog geloofde, vandaar uit functie en ik uit huis uiteindekijk na het niet kunnen doen van aangifte, dat wist hij ook via Peggy Janssen, vangnet GGD, te Amsterdam. Directe collega van Joke Aafjes. Joke kon aan de hand van de publicaties op het internet, geen aanleiding vinden voor het doen van aangifte, zo werd gezegd. In Februari 2015 was ze bij mij thuis met haar collega, na laatste escalatie met Arkin, zat er doorheen. Onwetende dat het ergste nog daarna moest gaan komen met Mevrouw Rozendal en Martje Smulders beide van Arkin.

Huis staat nog steeds leeg, na laatste misbruik uitgevoerd door die twee dames, daarna hond en jongen weg ! Huis staat leeg sedert begin 2016. Nu in de verkoop, inclusief mijn vermogen 15.000 euro vanuit bonus Lear Corporation. Ja, ik had de huur tijdig moeten betalen, maar uwv nam geen besluit inzake hoogte inkomen, afhankelijk van Mevouw Rozendal van Arkin. Ze moesten in beraad, uwv kwam om de hoek kijken, een overheidsorgaan, snapt u ? Kon geen toeslagen aanvragen zonder besluit uwv inzake inkomen, uiteindekijk bleef het 730 euro op basis van zogenaamde PTSS therapie dat zou lopen, dat was niet zo. In plaatst daarvan heeft Rozendal mijn volledige medische geschiedenis verkloot met allerlei fictieve aandoeningen en nog erger betichtingen !

https://www.petities24.com/forum/50377/start/200

Inderdaad, Heer Huurman had moeten blijven, is door een stel narcisten tegengewerkt. Wat moet dat een afschuwelijk en zwaar iets geweest zijn voor hem, weet er alles van ! Gelukkig heeft hij zijn erkenning inmiddels, hij werd uit functie gezet en nu heeft hij die functie terug gekregen, dat is de beste erkenning die hij heeft kunnen krijgen. Hij moest eens weten, dat zijn proces mijn proces in Amsterdam dwarsboomde, had ik wel aangifte gedaan, dan was men erachter gekomen dat hij ten onrechte zijn baan was verloren.

Tevens laatste bericht voorlopig, ik besef nu pas, dat proces van Huurman mijn proces in Amsterdam dwarsboomde, puur omdat men bang was dat zijn proces opengebroken zou gaan worden, alles ter voorkoming erger en Mevrouw Rozendal met Martje Smulders worden vervolgens in 2015 door jasper ten Dam naar mijn huis gestuurd, om wat ? Om het het af te maken natuurlijk, na betaling 2500 euro was dat mogelijk !

Kunt u dat doorspelen naar hem ? Zo niet, waarom dan niet ?

Vriendelijke groet,
Marco Kerkhofs