Handel in Macht en Invloed- Corruptie in Nederland aanpakken.

Is bekend

/ #74 Inmiddels VRIJGESPROKEN!

2013-01-31 18:50

Wist wel dat ik onschuldig was en vrijgesproken zou worden maar men moet nu dus de drie maanden die ik onterecht heb gezeten verandtwoorden en daar grijpen ze alles voor aan. Zoals een neppistooltje wat onrechtmatig door politie in bezit is gekomen, dmv inbraak in pand van huurbazin en dit zonder huiszoekingsbevel. Daarbij vele vetmielingingn, raam aan diggels en deurposten kapot,
men had kasten open getrokken en daar een soort gelijkend vuurwapen, zoals men het noe
t gevonden en in beslag genomen. Dit lag niet in mijn ruimte en was ook niet van mij. Het is een neppistooltje waar gele balletjes in gaan die ooit door oudste zoon was gekocht op zijn school en waar hij niet mee mocht spelen dus had zij dat ooit weggelegd maar nooit meer aan gedacht of naar omgekeken. Zij en haar zoon hebben dat ook uitgelegd en verklaard dus officieel was dat in orde. Maar ineens staat dat achter mijn naam en in mijn dossier.
Helaas want politie kan daardoor erg zenuwachtig reageren als ze dat lezen wat volkomen onterecht is.
Na mijn vrijspraak kwam er een artikel in de Leeuwarder courant waarin men schreef over een gestoorde man... Die twee jaar in gesloten inrichting zou moeten. Nu ben ik soms wel een beetje gek maar dit sloeg als een bom in..,
laster en smaad waarvoor ook nu weer een zaak opgestart moet worden. Mijn advocaat vertelde dat er twee journalisten waren en die alleen met tegenpartij (burgemeester Crone) hebben gesproken en niet de moeite namen om met hem te spreken. Hoor-en wederhoor is normaal gesproken de rechtvaardige manier om duidelijkheid en eerlijke artikelen te krijgen.
Om van het pistooltje af te komen is hoger beroep ingezet want men wil natuurlijk nu alles aangrijpen om de drie maanden te rechtbaardigen zodat er niet een schadevergoeding straks voor gesteld gaat worden. Ook het feit dat buren, fam. Van der Hooft die twee bomen uit mijn huurbazin haar tuin hadden gezaagd werden door politie aangespoord om aangifte tegen mij te doen omdat ik een paar keer een briefje bij hen door de bus had gedaan, allereerst met verzoek om te praten, over de aktie bomen omzagen en toen daar geen reaktie op kwam nog een brief waarin ik hen aansprakelijk stelde. De politie wist dat de Burgemeestwr aangifte zou laten doen wegens stalking en later belaging dus had zoveel mogelijk aangiftes nodig om de zaak van Crone sterk te maken.
Als men nu eens zou laten lezen wat ik heb gemaild dat zou al veel opheldering geven over de handelswijze en doofpotpolitiek van de burgemeester en zijn korps.
Het was zoals ik schreef juist andersom
maar als ik aangifte tegen politie wilde doen had men telkens smoesjes dat het niet kon. Of degene die daarover gaat was er niet of ik moest andere afspraak maken of men kon niet twee aangiftes opnemen of ik moest naar andere locatie etc etc.
Heb veel bewijsmateriaal, foto's , geluidsopnames en briefje van de bruin van het korps waarin hij zegt in het pand te zij
geweest en dat men dat pistooltje in een kast zag liggen, en meegenomen.
Een andere keer lag ik omdat ik last van mijn hart had te slapen in
mijn auto. Ik lag in een legerslaapzak met armen erin genaaid.
Politie kwam met vier man, sommeerden mij uit de auto te komen en dit ging hen niet snel genoeg, waardoor men mij uit de auto rukte en me op de grond smeet. Ik vroeg hen om kledingnummers maar kreeg dit niet, ook geen namen en eentje een motoragent deed niet eens zijn helm af.
Ik werd later omdat ik erg veel pijn had onderzocht in ziekenhuis en daar bleek ik zwaar gekneusde ribben te hebben.

Ik besloot om als men mij weer onrechtvaardig zou behandelen en geen namen en of kledingnummers te geven ze op de foto te zetten. Wel zei ik dat fan van te voren om ze toch nog de gelegenheid te geven.
Dit deed ik dan ook, ook van de parkeerpilitie die dagelijks een bon op alleen mijjn auto uitschreef. So
's twee keer per dag. Ik had die auto nodig omdat ik minder valide ben en hartproblemen heb. Op de auto was een invalideparkeerkaart en aard aangevraagd en stond op naam van mijjn huurbazin. De arts/ psychiater mevr. Gunda Chartieu die haar praktijk in Leeuwarden had destijds was bezig met deze invalide aanvragen en zei mij en tegen huurbazin dat ze gesprekken had gehad met politie, burgemeester ferd Crone en met de gemeente. Omdat wij ons zorgen maakten vanwege die boetes die elke dag bleven binnenkomen reden we naar haar toe en ze verzekerde ons dat dat in orde kwam.
Deze arts/ psychiater heeft dat ook nog in een mailtje laten doorschemeren en zegt daarin nog steeds wel iets achter de hand te hebben met politie en gemeente. Toch was ons vertrouwen op toen ze nadat erwel drtig boetes op zaten en zd ineens zei om dan maar mee te betalen. Heb vertrouwen in haar opgezegd en dat is me niet in dank door haar afgenomen. Ze heeft nog snel een " leuk" dingetje over mij geschreven.
De ex van huurbazin spandde kort geding aan vlak voor de kerstdagen in 2011. Pleegde meineed in de rechtbank door te zeggen dat zij geen gebruik maakte van de woning terwijl ik huurde, zij woonde en werkte daar. Ze had geen goede advocaat kunnen vinden, was in eerste instantie al blij dat ze er überhaupt eentje vond in Mr koolmees van casseres advocaten want tussen kerst en oud en nieuw is zoiets erg lastig. Mr koolmees zei haar de zaak goed te willen weten en ze zou haar sterk maken voor deze zaak zodat we beide niet uit het pand hoedfden.
Mijjn huurbazin schreef alles wat er was gebeurd op voor de rechter , ze kon zelf het niet aan o
bij de zitting te zijn en diende de stukken in waarin ze ook uitlegde dat haar ex haar in 2009 met twee kinderen achterliet zonder financieel bij te staan. Ze was door het vele geels en gedwongen tot dingen door haar ex die ze niet wilde maar door zijn gemanipuleer en dreigingen toch maar deed helemaal op en zat er helemaal doorheen. Hij had van een psychiater waar hij ooit liep al eens de wind van voren gekregen wegens misleiding van deze psychiater. Deze man had een psychologisch rapport geschreven wat er nut om loog. Manipulatief, narcistisch en nog erger wat ik hier liever niet vermeld.
Dit rapport had ze ook ingediend bij de rechtbank in de hoop dat de rechter zou kunnen inzien hoe hij mensen kan bespelen, manipuleren en (af) dwingen tot bepaalde handelingen. De advocaat moest ik tijdens de zitting erop wijzen dat huurbazin stukken heeft die ze de rechter wilde laten lezen maar ze weigerde deze te overhandigen. De stukken waren ook per mail gedaan en rapport was ingediend maar helaas de rechter heeft het niet ingezien en we moesten beide het pand verlaten en leeg opleveren.

HAd voorheen hier al geschreven hoe het verder verliep en op dit moment sinds kort een plek waar ik max drieaanden hopenlijk mag wonen maar nog steeds zonder inkomsten en zonder hartmedicatie straks weer waardoor ik me dan weer beroerd ga voelen. Nu dan profiteren en proberen snel vastere huisvesting te krijgen. Advocaat op mediarecht zetten en ook de arts Gunda Chartieu die verantwoordelijk is voor de vele onterechte bekeuringen is aansprakelijk gesteld maar een advocaat vinden is ontzettend lastig. Ook tegen gemeente, rijk etc bijna onmogelijk.

De staat der Nederlanden mag mensen met deze boetes gijzelen, wat echt zo absurd is want voor elke boete staat drie dagen en dat mogen ze drie keer down. Dit betekend voor huurbazin straks twee jaar vast!! Voor iemand die nog nooit iets strafbaars heeft gepleegd en geen criminele dingen doet is. Het schandalig. Zo vind ook kantonrechter w e m verjans in den Bosch die met grootbartikel in Telegraaf stond . De fouten die men bij cjib maakt is te grof, men kan bezwaren niet vinden en int zelfs boetes twee keer.
Rechtbank Leeuwarden spant werkelijk de kroon.

Wie meer kan vertellen over de arts psychiater Gunda Chartieu van destijds praktijk rainbow It te Leeuwarden schrijf me hieronder want geloof niet dat wij alleen de enigen zijjn die zo door haar zijn gedupeerd.

Ze woonde samen met haar man die ook psychische klachten had en altijd op de bank in de kamer lag. Hij dronk graag en veel en was luidruchtig. Ook haar zwager woonde bij hen in maar deze zag je bijna nooit omdat hij erg schuw was zei ze... Toch wel een paar keer ontmoet.
Ik heb met haar ook zakelijk gezien geprobeerd iets op te zetten want wilde een trauma kliniek beginnen waarbij een psychiater nodig was. Ben met haar naar panden wezen kijken in Groningen bij men. Bos die toen hof van Eden te koop had in scheemda. Ze wilde met me samenwerken en in het begin was er geen vuiltje aan de lucht. Het leek een vriendin vandaar dat ik ook bij haar thuis kwam. Gordon Chartieu was wel vriendelijk. Later hoorde ik dat zij in Duitsland niet meer haar functie mocht uitoefenen vanwege het feit dat zij een relatie met patiënt had, dat was Gordon.
Omdat ze mij therapie gaf vanwege mijn incestverleden en mishandeling van baby af aan deed zij mijn post-en bankzaken destijds. De therapie die ik dagelijks bij haar had was zwaar, te zware intake en ik kreeg flashbacks waardoor ik overstuur raakte. Ze gaf ook toe dat de intake te zwaar was. Heb weken met haar intensief gesproken en moest een schadefondsformulier invullen wat erg moeilijk was maar die ze nooit heeft ingediend. Dus voor niets geweest, wel haar uren schrijven!
Ook hielp ik haar een keer met haar hypotheek die ze toen niet kon betalen, ze werd namelijk pas betaald het jaar daarop voor haar werk wat ze dat jaar ervoor deed. Zij had dus mijn bankpasje van ABN met haar naam erop zodat ze de post en bankzaken ook kon betalen. Dit bleek later ook niet gedaan te zijn. Ik kwam daarachter toen ik met delta lloyd belde en er een achterstand van 2 maanden was , delta lloyd wilde geen regeling treffen en stopte de verzekering. Wat voor mij desastreus is! Als hartpatiënt long en maag en darmpatient.

Misschien herkent iemand iets in mijn ervaringen en wil ook een advocaat, dan zouden we samen dit kunnen doen.

Laat maar een reaktie achter en ik kijk regelmatig hier.

Pgb was op mijn naam aangevraagd door g.l. Chartieu maar nooit ontvangen mijn zus liep ook bij haar, haar naam is Ilonca spits en later Ilonca grauwstra. Later zag ik bij haar pgb papieren liggen met daarop mijn achternaam terwijl zij die niet gebruikt... Heb haar gevraagd of Gundaisschien weer een foutje gemaakt had maar ze zegt niets te weten.

Deze arts /psychiater zit dus nu sinds de aansprakelijkheid die ik haar gesteld heb ineens weer in Duitsland. Als iemand weet waar zou ik dat graag willen weten en of ze nog bezittingen heeft.

Bedankt alvast en hoop op gerechtigheid!