Nieuwjaarsfeest Oosterpoort Grunn, NO EXIT

Peter HertenShop

/ #8 Nieuwjaarsreceptie gaat door!!

2012-11-21 22:59

Op 1 januari vind traditiegetrouw de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Groningen plaats. Vanwege de keuzes gemaakt in het stadhuis, was het dit jaar niet mogelijk, het nieuwjaarsfeest in de Oosterpoort te organiseren. Gelukkig hebben we toch een mooie locatie gevonden, die bereidt is mee te werken aan dit geweldige volksfeest.

De nieuwjaarsreceptie richt zich op alle stadjers van jong tot oud. Voor dit feest, voor en door Groningers, stellen wij momenteel een top-programmering samen. Ook nodigen we de (da

g) burgemeester van harte uit voor zijn jaarlijkse rede. Volgens de bekende traditie zal het Groninger volkslied klinken, is er klassieke muziek en kan men eindeloos swingen! Vanaf volgende week kan je ook op deze pagina de eerste namen verwachten.

Ook zijn bedrijven die willen helpen en zich willen profileren voor een brede doelgroep, van harte welkom te reageren. We hebben onder meer ruimte op de poster voor een logo vermelding of zichtbaarheid op het evenement zelf. 

Nodig gerust al je vrienden uit, om met zijn allen swingend het nieuwe jaar in te gaan! Dit wordt een mooi feest waar de rest van het jaar over nagepraat gaat worden. 

En denk erom, kom op tijd, want het zou weleens druk kunnen worden !

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/579036_555475517802418_37... 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/events/303011563136557/