GESLOTEN! Landsmeer: steun aan onze Burgemeester!

peter van tiny van pieter de Boer de metselaar

/ #185 motie

2012-09-25 13:57

bron LOL
Motie tegen de motie opzeggen vertrouwen Burgemeester Landsmeer
De oppositiepartijen D66, CDA, GroenLinks en Positief Landsmeer zullen in de raadsvergadering van 25 september a.s. een motie indienen waarin wordt voorgesteld dat de gemeenteraad de motie van wantrouwen tegen de burgemeester die op 13 september 2012 werd aangenomen wordt ingetrokken, de burgemeester alsnog de kans krijgt haar werk uit te voeren en het college de opdracht krijgt de rest van deze raadsperiode professioneel samen te werken en daarbij persoonlijke gevoelens opzij te zetten.

De indieners zijn van mening dat de strekking van de motie van wantrouwen van 13 september niet in overeenstemming is met de conclusies die de onderzoekers de heren Leeuwe en Oppenhuis de Jong in hun eindrapport hebben getrokken.

Indien de motie van de oppositiepartijen geen meerderheid krijgt (veel zal afhangen van het stemgedrag van leden van de VVD- en PvdA-fracties) zullen zij aan motie van wantrouwen tegen de wethouders Monteban en Prins indienen omdat zij zich niet hebben gedragen conform de intentieverklaring om samen te werken zoals die in zijn vergadering van 11 juli 2012 door de gemeenteraad van Landsmeer werd vastgesteld.


mijn mening


waarom niet meteen een motie van wantrouwen ??? hun gedragingingen zijn al een feit , daar verander je niks meer aan , en als de motie tegen de motie opzeggen vertrouwen Burgemeester Landsmeer wordt aangenomen zitten beide heren waarschijnlijk gewoon hun tijd uit met een burgermeester die niets kan doen .

kan je nu al voorspellen wat er vanavond gaat gebeuren :(