neen tegen het schrappen van de HFD lijst


Gast

/ #93

2012-03-14 16:01

Het veranderen van een wet omwille van 1 persoon en 1 daad is enkel gekend omstreeks de wapenwet denk ik. Door Hans Van Temse is de vorige aanpassing doorgevoerd geweest...

Dit is weer maar eens een voorbeeld van de incompetentie en het mediageil gedrag van bepaalde politici.
Er gebeurd een "aanslag" door een crimineel individu en de politici staan machteloos maar toch willen ze iets doen om op een goed blaadje bij de kiezer te komen.Dus houden ze de schijn op dat ze grootse plannen hebben voor de wapens in het criminele milieu aan te pakken en zo komen ze weer in de schijnwerpers voor hun "populariteit" een duwtje in de rug te geven.

Eigenlijk is dit geen oplossing voor de wapens die effectief gebruikt worden in het criminele milieu zoals de AK-47, UZI, FN FAL, GRANATEN?,ect modernere wapens dus die over het algemeen net als hun gebruikers van "vreemd origine" zijn. Dus Geen oude grendel wapens,e.a.van 70-110 jaar oud.
Aan het probleem van wapens in het criminele milieu kan mevrouw turtelboom van op haar knusse en veilige "bureau" niets doen. De oplossing hiervoor is grondig en goed politie werk.En bijvoorbeeld het niet vervroegd vrijlaten van "hervallende criminelen".
Detail dat om toch even aan te halen : Het moet toch weer lukken dat Nordin Amrani ook weer van vreemd origine was.