Geen draagkracht in Zoetermeer voor bouw nieuwe gebedsruimte


Gast

/ #2126

2012-03-06 11:36

Resume: Vanaf dag 1 zijn we tijdens de bewonersinfo-avond besodemieterd. De planschade, de verkeers-en parkeerdruk, de financieële toetsing, de voorkeursbehandeling enz. maar ook de wijzigingen in de te volgen procedure (denk hierbij aan het belastingvoordeel). Het gesjoemel met bezoekersaantallen, het aantal beschikbare plaatsen in de moskee varieert in gemeenteberichten van 205 tot 400. Vanaf dag 1 was er slechts sprake van 30-80 bezoekers. 7000 moslims in Zoetermeer, maar niet in Seghwaert. Rara...Niet alleen Palenstein en Oosterheem zal toestromen, maar ook Meerzicht enz.(vooral op HUN vrije vrijdagmiddag) en tijdens uw welverdiende zondagochtendrust.

Op de info-avond is gezegd, en het staat ook zwart op wit op de handout, dat het om een MULTICULTUREEL gebouw zou gaan. OOK DIT is tijdens de proceduren gewijzigd, nl in multifunctioneel en heeft inmiddels geen enkele toegevoegde waarde meer voor de wijk.Enkel nog voor ééncultuur en één geloof. De "multifunctionele" nevenactiviteiten zouden nameleijk bestaan uit taal- en cultuurlessen en thema's als gezondheid. Aan activiteiten is in deze wijk geen gebrek en NEDERLANDSE les wordt op school gegeven, wordt ondersteund door NT2 leerkrachten en zou na 40 jaar import überhaupt niet meer nodig moeten zijn. Niet alleen wordt hier de achterstanden weer gestimuleerd, de integratie belemmerd, het is bovendien één grote leugen. Het is gewoon één groot Marokkaans bolwerk, niks multiculti, maar integratiebelemmerend multifuncti. Discriminatie!!!!!!! Dit accepteren wij niet!!!
Mensen die dit nog niet gedaan hebben, vul alsnog de link op 2114 in, maak bezwaar, meld u aan bij Sip. WE KUNNEN HET!!!