Doorlichtingsplan Gentse politie is karikaturaal - halt aan grote delen van het verbeterplan

Aikon
Gast

/ #4 Den boom in met dat kloteplan!

2010-10-31 17:01

Ga voor de volle 100% akkoord. Het moet ne keer gedaan zijn met al die zever! Ze zijn een dictatoriale vriendjespolitiek aan het maken. Ofwel voor ons ofwel tegen ons. Het lijkt me duidelijk waar de mensen op de werkvloer staan. Dik tegen dus!
Ik weet wat we nodig hebben. Nen burgemeester die als bestuurlijke overheid achter de politie durft te staan ipv vriendjes te maken met zijn kiezers. De heren professoren, neen bedankt, we hebben u niet nodig. Nen korpschef die durft neen te zeggen aan zijn burgemeester en die zijn korps leidt. Liefst nog enen die weet wat het is om flik te zijn.
Heb gehoord dat La Roers ook goe bezig is to work her way to the top. Die draait ook mee met de wind. Nen opportunist en nen zakkenvuller noem ik dat. Foei, foei, foei madam Roers! Hebben we ook niet nodig. Schoon imago dat we hier gaan krijgen en het was al de grond ingeboord. Merci prutsers!
Wij willen een leiding die in hart en nieren een politieman of -vrouw is en die een volwaardig korps (want dat zijn we) kan leiden.

Bedankt aan de initiatiefnemer! Heel wat collega's zullen nu een uitlaatklep gevonden hebben want naar ons wordt via de "geijkte kanalen" toch niet geluisterd.