POLITIEAGENT TOT MAX 62 JAAR

Eenheid Amsterdam

/ #12

2018-06-12 09:53

Mooi gesproken! En het is een goed overtuigend verhaal maar helaas is de realitiet geheel anders. Ik had een heel verhaal op papier staan maar toen bedacht ik mij dat ik het toch geen zin heeft om "de waarheid" hier neer te zetten. Iedereen heeft zo zijn eigen waarheids-ervaringen en weet dondersgoed hoe de vork in de steel steekt. Klagen heeft geen zin, en lid worden van een vakbond ook niet want die doen al jaren niks voor ons. Als ze dit jaar de idiote ideëen van de korpsleiding weten tegen te houden én er voor ons nog wat leuks uit weten te slepen in de vorm van hogere toeslagen en een iets hoger salaris dan word ik weer lid.Dat beloof ik!

Maar ik vrees dat ik beter kan gaan wennen aan een pijn in mijn kont want dat de korpsleiding ons wil naaien is wel duidelijk en dat de vakbonden dat gaan toestaan... die kans acht ik groter dan de kans op een salaris verhoging. Jammer dat ik voor het kerstpakket van dit jaar geen butt-plug kon kopen dan kon ik de boel vast gaan oprekken.

Ik sluit mij aan bij Chris en Harry: de zooi is verrot tot op het bot. Alleen het vel ziet er nog goed uit maar de rimpels gaan komen en dan zal men over elkaar heen vallen om elkaar de schuld te geven. En wie is er dan wéér de pineut?!?!?! Inderdaad: WIJ




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...