Anne Faber dood door schuld rechtssysteem


Gast

/ #126

2017-10-29 08:22

Het ziet er goed uit dat deze nog Nieuwe Minister tijd inpland om te luisteren naar de Burger zoals het hoort , maar niet gebeurde de afgelopen jaren

Al vanaf 1975 ( Dennedaal ) begon is dit onderwerp geregeld in de Media geweest , o.a. door Dhr. Marcel van Dam ( De Onbudsman )
Er is toen geluisterd, maar heelaas ging het in de onderste la , tot we nu hier in 2017 zijn beland ( 42 jaar verder !!)
Ik heb in '75-76 in Bosch & Duin, Bilthoven, Den Dolder gewerkt in 'n Kinderkliniek toen Denendaal begon , ik ben om die reden gestopt daar om wat ik zo zag en hoorde .
Er is hèèl veel verborgen gehouden tot heden , het is 'n Beerput waar niet snel 'n bodem in zicht zal komen maar men moet gewoon ergens beginnen in deze materie en terugkoppelen / evalueren met de Burger's als druk middel / stok achter de deur ( 47 jaar na Dennedaal is te gek voor woorden , ook dat is Nederland )
Minister Mw. E. Borst woonde midden in dit crises centrum , het is een Cirkel en dan heb meerdere zaaken in deze cirkel van enkele Kilometers van elkaar verwijdert .



Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...