Anne Faber dood door schuld rechtssysteem

Miki
Gast

/ #1

2017-10-28 21:19

Beste Lydia, heel Nederland mag trots op jou zijn. Jij deed wat velen wilden doen, dus laat je niet uit het veld slaan door kritiek.
Ik kom uit Twente. Hier werd 27 jaar (!) geleden Jose Burbank uit Eibergen verkracht en vermoord. Ja, door een tbs-er met proefverlof. Een man die al eerder een zedendelict had gepleegd. Hij heeft 27jaar vast gezeten en komt nu vrij. Twente gruwelt nog steeds van deze gebeurtenjs. Niemand is het vergeten, lees het verhaal hieronder. Persoonlijk geloof ik dus ook niet in tbs. Een gesprek in de week met een halve gare psychiater zal dit soort monsters ook niet genezen. En dan weten we al jaren hoeveel vrijheden deze zieke geesten krijgen. Soft personeel in de kliniek, softe rechters en onze politici ondernemen ook niets. En de nette burger is daar een beetje klaar mee. Zulke engerds worden immers op ons losgelaten. Hij proefverlof, wij proefkonijn.
Succes met jouw verdere actie Lydia!

Moordenaar José Burbank op vrije voeten
EIBERGEN - De tot tbs veroordeelde moordenaar Bennie T. van de Eibergse José Burbank mag met onbegeleid verlof. Dat heeft de rechtbank in Arnhem bepaald. T. mag echter niet in Eibergen komen. Als hij dit wel doet verliest hij het recht op verlof.

Redactie 23-01-14, 23:26 Laatste update: 11-03-17, 19:13
0 Reacties
De vader van José, Guus Burbank, is hierover in een brief geïnformeerd. Hij is verdrietig dat T. weer in vrijheid komt en vindt het onrechtvaardig. T. werd tot 12 jaar cel en tbs veroordeeld.

Verkracht en vermoord
José Burbank werd in oktober 1987 verkracht en vermoord door Bennie T. Hij was toen ook op proefverlof. T. gaf haar een lift naar Enschede. De moord is een open zenuw in Eibergen. Eind 2012 was er ook sprake van dat T. met proefverlof kon, omdat psychiaters vonden dat hij niet meer gevaarlijk was. Hij mocht daarom uit de long stay van tbs-kliniek Balkbrug. Dat leidde tot een handtekeningenactie in Eibergen.

Voordat T. zich vergreep aan José Burbank was hij ook al veroordeeld voor zedendelicten. Onder andere in 1981 voor ontvoering en verkrachting van een 19-jarige vrouw uit Saasveld.




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...