zeg nee tegen het pietenpact

Orrator

/ #130 traditie

2016-11-12 00:02

Weet je (progressieve maffia) wat?

Doe de kinderen een plezier!!!!

Schaf Sinterklaas af! go ahead!

ik zou graag binnen BELGIE een BINDEND REFERENDUM hebben over Sinterklaas!!!!

1) origineel (zwarte piet) zonder zever
2) niet origineel

En als het antwoord 2 is dan mag de progressieve maffia het feest afschaffen, want dan hoeft het voor mij en waarschijnlijk 85% van de bevolking niet meer ! Als jullie dan toch alle christelijke tradities willen afschaffen en vervangen door Moslim tradities dan kunnen jullie: de rechtstaat, de kerk en alle zakken die hieraan meewerken voor mij allemaal de boom in!

BTW in dit land is er scheiding van kerk en staat, maar dit principe beschermd ook de christelijke tradities als ik mij niet vergis. Indien men aan de christelijke tradities raakt dmv. gemeenteverordeningen, reglementen, het wijzigen van de tradities zonder consultatie van de bevolking ondermijnt men dan niet de scheiding van kerk en staat en maakt men daardoor niet de wetgeving terzake en de scheiding onbestaande, alsook het feit dat we in een democratie leven?  

We moeten steeds tolerant ten aanzien van andere culturen, immigranten zijn en iedere keer gaat het ten koste van iets van onszelf, ik heb er onderhand genoeg van.  Dit respect wordt niet wederzijds gerespecteerd, iedere keer wanneer wij als bevolking een opmerking maken of  onze normen, waarden en zeden beschermen zijn we blanke racisten.

Atheisten en andersdenkenden in dit land hebben zelfs een betere bescherming. Door de Europese wetgeving beschermd, maar het christendom, heeft men niet als pijler van Europa naast het liberalisme bij de opstelling van de Europese grondwet opgenomen.

Of gaan we de Nederlandse toer op, dat we geen westerse cultuur meer hebben? Culturele zelfdestructie en nihillisme? Ik dacht dat het avondland ergens voor stond? Zijn we onze eigen geschiedenis vergeten of zijn we zo vies van onszelf dat we van de aardbodem moeten verdwijnen?

Dus kruip de boom in!

en doe ineens ook een referendum voor:

- Kerststallen
- Kerstverlichting
- christelijke feestdagen
- respect de christelijke geschiedenis van Europa
- respect voor christelijke en andere minderheden
- respect voor vrouwen
- het houden van Belgie in de 21 ste eeuw ipv in de Middeleeuwen
- Invoering van een op Europese basis gevormde Islam zonder inmenging van ortodoxe imams uit Saoudie Arabie, Marroko en Turkije
- het aantal immigranten, geloof, afkomst, draagbaarheid voor sociale voorzieningen,verplichte inburgering, immigratievereisten
- Toelating of verbod van de hoofdoek en religieuze symbolen in het openbaar buiten feestdagen en culturele feesten
- Effectieve bestaffing van criminelen
-de plichten van de rechtstaat ten aanzien van haar burgers

Op deze wijze blijft de democratie in balans met de steun van de meerderheid der bevolking, dat noemt men democratie en geen utopie zoals het nu is.

Zodat er geen zever is zoals in de rest van Europa.