Aangifte tegen Mevrouw Sylvana Simons wegens haatzaaierij

Vincent

/ #3667

2016-11-06 19:01

Iedereen heeft recht op een eigen mening.  Mijns inziens heeft Sinterelaas en zwarte Piet helemaal niets met racisme te maken.  Ik bedoel. .. zwarte Piet! Piet is toch een oer Hollandse naam of niet. 

Ik ben 41 en ik heb nog nooit 1 seconde aan slaven  gedacht bij sinterklaas en zwarte piet. Ik heb genoten van de gezelligheid,  van de spanning of je lief was geweest en of je een cadeautje kreeg of niet. 

Ik vond sinterklaas enger dan de pieten.  Want bij sinterklaas moest je op schoot. en een liedje zingen. of een gedichtje voorlezen. van die zwarte pieten kreeg je de cadeautjes en een hand vol pepernoten. ( of heten die tegenwoordig kruidnoten om de peper niet in een "kwaad daglicht " te zetten. )

Laten wij als volwassenen nou eens normaal gaan doen. Al jaren hebben wij zwarte pieten (en ik dacht altijd al dat ze zwart waren van de schoorsteen) laten we dat zo houden zodat alle sinterklaasliedjes kloppend blijven. Zodat het kinderfeest weer een kinderfeest wordt.  

De wereld is ziek genoeg. Kijk eens om je heen. Rasicme wordt gemaakt.  Mede door dit soort mensen (Sylvan Simons, Geert Wilder. .... Adolf Hitler. ....) Respecteer nu eens dat iedereen anders is. Dat wij ons eigen feestje vieren en als het u niet aan staat,  dan adviseer ik u om naar een ander land te vertrekken. 

Niemand hoeft ons te zeggen wat er moeten doen. Geen Nederlanders,  en geen Mederlanders. Deal met onze gebruiken! ! Pas  uzelf aan.  Aan ons! !

 

Conclusie: zwarte Piet is al jaren zwart.  Laat dat zo blijven.